Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dilde siyahlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37730
Tarih: 26 Eki 2025 Saat 01:58

Konu: dilde siyahlık
Mesajı Yazan: ceres
Konu: dilde siyahlık
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2013 Saat 23:16
hocam iyi akşamlar,

oğlum 14 aylık 2 hafta önce viral enfeksiyon geçirdi. herhangi bir ilaç kullanmadık. 1 hafta önce de dilinde siyahlık oldu. nar suyu içirdiğim için ondan diye düşündüm ama 3 gündür nar suyu içirmememe rağmen dili siyah. doktora götürdük oda bizi kulak burun boğaza yönlendirdi ve çocuk doktorları olarak pek sık karşılaştığımız bir durum değilm dedi. doktorlar sizin dediğiniz kadar var maalesef. siz ne derseniz onu yapıyoruz hocam. birde hocam benim oğlumun sürekli kulak kızarıklığı var gripten sonra hemen orta kulak enfeksiyonu oluyor şuanda aynı zamanda da böyle bir sıkıntımız var illiadin damlayı biraz kızarıklık varsa da kullanmalı mıyım?

şimdiden teşekkürler hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2013 Saat 02:10
1- Bazi kimselerde; dilin oyle bir manzarasi vardir, onemli degildir. Kitap okusalar bilirlerdi... Bunlar; not tutarak doktor olanlar.
2- Kizaran; kulak kepcesimi? Kulak zarimi?  Kulak kepcesinin kizarmasi onemli degil. Kulak zarinin kizardigini ise; siz goremezsiniz. Kulak agrisi olmadikca; Doktorun; "-Kulak zari kizaruk-" lafina kulak asmayin. Agri olmadigi surece onemli degildir. Iliadin'i agri olunca kullanin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat