Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sedim yüksekliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37649
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 14:43

Konu: sedim yüksekliği
Mesajı Yazan: ekinçelik
Konu: sedim yüksekliği
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 13:21
hocam oğlum fmf hastası oğlumda öksürük burun tıkanıklığı ve bacağım ağrıyor demesi üzerine doktora gittik                                                                                                                                              crp:0,34    serum amiloid:5,70 wbc:9,18  sedimantasyon:40  hgb:11,5 birde tiroid testleri yapıldı                                                                                                                                                       FREE T3:4,16 SINIR 4,2  FREET4:1,26 SINIR1,76  TSH:2,57 SINIR 5,5   çıktı  sedim neden bu kadar yükselmiş olabilir ataklamı ilgidir  doktorumuza sonuçları perşembe göstericez nolur beni bilgilendirin çok sağolun

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 13:25
hocam birde gelişimi nasıl 19 kilo 1,12 cm  iyiki varsınız 5 buçuk yaşında

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 20:08
Gelisimi iyi...
WBC degeri: 9.18, boyle dusuk olmasi, Grip gecirdigini gosteriyor, diger tahliller, gereksiz. Sedim bakilmadan evvel 12 saat ac kalmadi ise, boyle "ara bir degerde" yukselme olur... Sedim icin mutlaka ac karnina bakilmasi sarttir.. Sedimin; hastalik sonucu yuksekliginde, netice;  yuzler seviyesinde  olur. Boyle "enayi yukseklikler" tok karnina bakildigindan...

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 09:37
hocam sedim 10 saat açlıktan sonra bakılmıştı  diğerlerinde sedim 4müş ama şimdi 40 acaba kullandığı colcihum dispert az mı geliyor günde 1,5 alıyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 17:45
Kesin bir yerde hata var, tedavinizi degistirmeyin, gerekirse Sedimi'i tekrarlayin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat