Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızlarımdaki balgamlı öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37642
Tarih: 31 Mar 2025 Saat 01:59

Konu: kızlarımdaki balgamlı öksürük
Mesajı Yazan: emine
Konu: kızlarımdaki balgamlı öksürük
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 09:13
hocam merhaba kızlarım 14 aylık nerdeyse 2 haftadır öksürüyorlar bu arada azı dişleri köpek dişler hepsi birden patladı...bal limon verdim şuana kadar dünde siyah tup bal karışımına başladım...iyileşemediler üzülüyorum öksürürken balgam kopuyo ama geri yutuyor nasıl çıkar bu balgam...geceler coldmix damltyrm gündüz de kıyafetlerine damltyrm...onların yaşına göre kullanabileceğim bir öksürük şurubu varmı?bu zamana kadar hiç böyle öksürmemişlerdi...aylk kntrol dşında hastalanıp dr götürmedim aydınlatırsanız sevinirim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 19:02
1- Kiziniz Grip geciriyor, oksuruk daha 1-2 hafta surecek. Sakin ilac, antibiyotik vermeyin.
2- Turp-bal karisimini ben tavsiye etmiyorum, sonra bir karisiklik olmasin... Eski mailleri okuyun.
3- TABII KI iyilesmeyecekler, Gribi tedavi edebilecek bir ilac henuz kesfedilmedi. Elinizdeki tek imkan, Grip asilarini yaptirmanizdir... Eski mailleri okuyun...
4- Kesinlikle hicbir oksuruk veya soguk alginligi ilaclarini kullanmayin, sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Kullanimlari eski maillerde var.

Mesajı Yazan: emine
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 23:07
çok teşekkür ederim hocam...iyi akşamlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat