acil şeker hastalığı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37501
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 15:03
Konu: acil şeker hastalığı
Mesajı Yazan: ekinçelik
Konu: acil şeker hastalığı
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2013 Saat 23:09
hocam yiğenim için sıradan bi şikayet yokken yapılan tahlilde açlık kan şekeri 133 çıkmış sınır 110muş doktor şeker hastası olabilir demiş şimdi çok üzgünüz hemen yaptırmamız gereken nedir bilgi verirmisiniz
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2013 Saat 23:12
hocam birde sedim 40 çıkmış crp wbc normal napmalıyız çocuk hasta değilken sağlıklı iken yapılmış yiğenim 10 yaşında en son saat 10da yemek yemiş fakat tahlikden önce iki tane şeker yemiş bu etkilemişmid,r
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2013 Saat 18:05
Hemde nasil etkiler... Nasil olurda boyle bir hata yaparsiniz... Tamamen yedigi o iki seker'e bagli. Kuyudan tasi cikarmaniz lazim, Aclik kan sekerine tekrar baktirin, 12 saat ac kalacak, tek bir lokma bile yemeyecek..
|
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2013 Saat 20:56
hocam sağolun pazartesi ilk işimiz olacak umarım dediğiniz gibidir
|
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2013 Saat 00:07
Tabii benim dedigim gibi cikacak. Cocuklarda gorulen seker hastaligi eriskinlerde gorulen (TipII) farkli(TipI) dir. Tip I oyle yavas bir baslangic gostermez. Aksam cocugu, saglam yatirirsiniz, sabah seker komasinda uyanir, Kan sekeri de 200'un ustundedir. Bir gecede olusur.
|
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2013 Saat 00:28
hocam evet yine siz haklısınız sonuç bugün çıkmış tabi olan sadece ailelere ve çocuğa oluyor boşuna yıpranıyoruz çok sağolun
|
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2013 Saat 00:29
ayrıca sonuç 101 miş iyiki sizi tanıdık
|
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2013 Saat 03:14
Gecmis olsun....
|
|