geçmeyen hastalık (grip)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37206
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 17:29
Konu: geçmeyen hastalık (grip)
Mesajı Yazan: ayasofya
Konu: geçmeyen hastalık (grip)
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2013 Saat 22:07
4 yaşında kızım kreşe gidiyor. kreşe başladığından beri üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor. Doktora götürdük seroloji testi istedi. ıga, ıgg, ıge ve kan tahlili yaptırdık ıga sı düşük çıktı alt sınır 32 olması gerekirken 24 çıktı. wrc değeri yüksek çıkınca doktor antibiyotik bide vitaglucan verdi 10 gün kullanın dedi. sonrasında kontrole gittiğimizde de vaxoral verdi. antibiyotiği bitirdikten 4 gün sonra gene burnu akmaya başladı. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum, siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2013 Saat 00:17
Basit bir GRIPTE BILE , hastayi soyup-sovana cevirmeyi becerebiliyorlar ya, helal olsun... Hicbir sey yapmayin, soylenenlerin hepsini unutun, sadece; oksurdukce Limonlu bal verin, Burnu tikandikca da: Serum fiz, oda yeterli olmazsa, Iliadin ped. damla kullanin. Aksamlarida yastigina 2 damla ColdMix damlatin..Eski mailleri okuyun. Once benim makalelerimi (yazarlar bolumunden) okuyun, sonrada Alt Forumdaki mailleri okuyun. Bunlardan sonra, bugunku maillerden baslayarak eski gunlere gidin.
|
|