Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

catlak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37199
Tarih: 27 Kas 2025 Saat 12:05

Konu: catlak
Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Konu: catlak
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2013 Saat 17:54
hocam 4 yasindaki kizimin ellerinin ustu 4aydir filan catlak,kuru cildi oldugu icin suyu bol icirmeye calisyrum ama kreste her istediginde su icemiyormus.madecassol merhm,mustela vs hepsini srdum ama gecmedi ne yapmamizi tvsye edersniz.madecssl gecici de olsa iyilestryo gibi oluyo.neden olmustr ve tekrar olmamasi icin ne yapmaliyiz beslnmesinde ne gibi seyler eksik?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mesanihta
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2013 Saat 18:02
1. ve en önemlisi saf zeytinyağlı sabun kullanın kızınızda. Zeytinyağının nemlendirici özelliği çok çok yüksektir çünkü. Ya da bir pamuk yardımıyla zeytinyağını direkt cildine de sürebilirsiniz ama bunu her gün değil gün aşırı yapabilirsiniz ancak.. 
2. eczanelerde şu an ismini tam hatırlamadığım sadce su ve yağdan oluşan bir krem var onu öğrenebilirseniz o da çok  iyi gelecektir. Hem de zararsız.

-------------
Sağlıklı yaşam için sağlıklı ürünler kullanalım, kullanımlarını yayalım!

Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2013 Saat 18:46
hocam sorumu guncellemek icin yazdim zeytnyagi vb denedik bu bir bakteri ya da mantar kynakli midir acaba

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2013 Saat 19:50
Hayir, yapisaldir.Ince ve kuru ciltlilerde daha fazla gorulur.  Soguklarda, daha da azar... Vazelin iyi gelir.

Mesajı Yazan: nilcey
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2013 Saat 11:16
benim kızım da 7 yaşında.aynı sorun kışın onda da oluyor.sebebi de elerini tam olarak durulamaması.acele ettiğindenLOLsizinki de ondan olabilir belki.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat