genızde sert akıntı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37165
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 07:06
Konu: genızde sert akıntı
Mesajı Yazan: tuna77
Konu: genızde sert akıntı
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2013 Saat 11:15
Kadir Bey hayırlı günler. Kendim için ve 8 yaşındaki oğlum için ikimizdede aynı sorun var. Oğlum 1,5 yaşından beri sürekli kreşe gitti. Birçok hastalıgı sizinle atlattık. Her kış oluyordu ama bu kış daha sık olmaya başladı Aşırı derecede geniz akıntımız var her sabah ikimizinde boğazı yanıyor oğlum bogazımda bişe var o çıksa çok iyi olacak diyo.Benimde aynı şekilde geniz akıntım var ve bi şekilde o sertleşmiş akıntıyı her sabah çıkartmaya çalışıyorum ve her sabah uyandığımda genzim tıkalı o sertliği gün boyu hissediyorum. Karbonatlı tuzlu su karısımını hasta olmasakta burnumuza damlatıyoruz artık damla degıl şırıngayla yapıyoruz burnumuza ama nafıle. gecen ay antıbıyotık kullanmak zorunda kalmıstım sımdı aynı sıkayetlerım tekrarladı. şu an bıle genzımde o tıkanıklık var ve mıdem bulanıyor akıntıdan ve o sertlık hıssınden cro..lex-bıd 1000 mg. ilaç var kullanmalımıyım bırde aferın forte Ne önerirsiniz kadir bey Sizin sayenızde oglumu aylık iğnelerden kurtardık bronşit teshısınden kurtardık Size ne kadar tesekkur etsek az Allahu Teala işinizi rast getırsın
------------- 77
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2013 Saat 04:32
Aferin Forte'nin evde bulunmasi bile hata, hemen cope.. Cro...ex de hic ihtiyaciniz yok.. Bogazinizda hissettiginiz akinti degil, odemden dolayi kabarmis olan geniz eti.. Sicak buhar ve sicak icecekler iyi gelir.
|
|