Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Diş çıkarma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37108
Tarih: 08 Kas 2025 Saat 14:25

Konu: Diş çıkarma
Mesajı Yazan: azrayse
Konu: Diş çıkarma
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2013 Saat 00:49
Merhaba Hocam
         Kızım 1 haftadır çok huzursuz.Sağ arka alt diş etinde kabarıklık var.Sanırım diş çıkarıyor.Elleri hep ağzında ve herşeyi ağzına sokuyor.Bugün ağzına bakarken dilinin altındaki damağın şiş olduğu farkettim.Sanki dilin altında başka bir bağlı dil var gibi.Acaba diş çıkardığı için olabilir mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2013 Saat 04:56
Bir resim gonderebilirmisiniz? Sut disleri cikarken bir rahatsizlik vermezler.

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2013 Saat 14:49
Fotoğraf yollayamıyorum çünkü ağzını açtırmıyor.Bugün sağlık ocağına götürdüm.Dişlerine bakarken bile 3 kişi zor tuttuk.Doktor 2 köpek dişini çıkarmaya çalıştığını ve çok zorladığını söyledi.Bugün şişliği biraz inmiş.

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2013 Saat 15:12

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2013 Saat 15:13
bunu çekebildim zorla umarım işe yarar

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2013 Saat 07:05
1- "- Doktor 2 köpek dişini çıkarmaya çalıştığını ve çok zorladığını söyledi-"  ....ve siz bu sahisa, doktor diyorsunuz oylemi??? Dis cikarmak; sac cikarmak kadar dogal bir hadisedir. Bu aptalca sozlerin sonra nerelere vardigini biliyormusunuz?  '70 li yillarda Hacettepe de iken, malnutrisyon sikayeti ile gelen bir suru bebegin dis etleri cizilmisti ve bebekler agizlarinda acilan bu yaralar ile hicbr sey yiyemedikleri icin, malnutrisyon olusmustu.  Bu aptalca laflarin sonucunda, boyle "gerizekali" islemler yapilir...
2- Cocugunuzda hicbir hastalik veya anormallik yok. Zannedersem, dilinin altinda gordugunuz, "Dil alti tukruk bezleri" dir. Eger dilini disari uzattiginda sislik kayboluyorsa, onemli degildir.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat