Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aşı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36782
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 19:31

Konu: aşı
Mesajı Yazan: ozlemkayaergun
Konu: aşı
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2012 Saat 14:43
merhaba hocam!bebeğim 18 aylık ve şu an bronşit ve enfeksiyon teşhisi ile ventolin+astafen+klamoks+onceair saşe kullanıyorum.önümüzdeki günlerde çkf 2.doz ve hepatitA aşıları yapılacak ama bu ilçaları kullanırken yaptırmam uygun olurmu?yönlendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler... 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2012 Saat 19:46
Kaziklaniyorsunuz, bu aylarda bu tedavilere gerek yoktur. Antibiyotik? Belki... Eger burun akintisi, gozlerde yasarma, hapsirma varsa, Grip demektir, antibiyotik bile gerekmez,  sadece: LImonlu bal, Serum fiz. ve ColdMix (bulamazsaniz, Vicks) kullanin.. Eskil mailleri ve makalelerimi mutlaka okuyun, yoksa cok kaziklanirsiniz.

Mesajı Yazan: ozlemkayaergun
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2012 Saat 20:06
burun akintisi, gozlerde yasarma, hapsirma bunlar yok ama tıkanma ve boğulur gibi derin bir öksürük var coldmix kullandım ilk başlarda ama özellikle gece çok rahatsız oldu.kokusundan etkilendi sanarak ertesi gece kullanmadım daha rahat gibiydi.acaba alerjik bir durum olabilirmi ve bu durumda aşı yaptırmamda bir sakınca yok değilmi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2012 Saat 02:24
Asilarini;  hasta oldugunda bile yaptirabilirsiniz. Bu yasta allerji olmaz. Bakmayin siz onlarin her oksuren cocuga allerjik dediklerine... Kisin ortasinda ne allerjisi imis??? Ilkbahar veya Sonbahar'da olsak bile bu yasta cok zor. Ateside olmuyorsa, sadece;Limonlu bal, Serum fiz kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat