Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyurken inleme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36669
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 10:39

Konu: uyurken inleme
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Konu: uyurken inleme
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2012 Saat 12:25
kadir amca p tesi oglum dogdu doğduğundan beri uyurken hep inliyor acaba bu normalmı emmesı kakası normal bı sıkıntımız yok allaha şükür birde işitme testı kalca cıkıklıgı ve goz muayenesını erkenden yapıyorlarya ne dersınız yaptırım mı il oglumda yanı erınçte yaptırmadım siz yapmayın demıstınız bu işitme testi için 15 gunlukken gelın dedıler ılk dogdugunda baktılar bı makınayla testı gecemedı dedıler. keske burda olsanızCry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2012 Saat 17:43
Tebrikler, kimin modeli oldu??
1- Inleme; pek normal bir bulgu degildir. Gostermeniz iyi olur, dogum sirasinda annesinin suyunu akcigerlerine cekmis olabilir.
2- Erkek cocukta "Kalca cikigi" olmaz, rahat olun. Isitme testi, bu yasta bir sey bulsalar bile ne yapacaklarki??

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2012 Saat 16:16
bunuda babasına benzetemedik bızım model oldu ınlemesı durdu 2 gundur bu dedıgınız sey varsa normal muanede cıkarmı yada neyıne baktırmam gerekıyor ? cok tesekkurler ipek ablaya selamlar

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2012 Saat 18:26
Inleme gecti ise, bebek kendisi halletti demektir, acil gostermeniz gereken bir sey yok. Gecmis olsun. Selamlar.     ( Bu arada, kizlar baba tarafina, oglanlar, anne tarafina cekerler. Bir de kiz dogurursan, olur)

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2012 Saat 22:00
içim rahatladı  kadir bey cok tesekkur ederım 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat