Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İçe basma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36558
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 00:09

Konu: İçe basma
Mesajı Yazan: oğuzkaan
Konu: İçe basma
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2012 Saat 23:23
Merhaba Kadir bey. 
Oğuzkaan 4 yaşında oldu.sürekli sizin kontrolünüzdeydik taa ki siz gidinceye kadar.bugün yuvadaki pilates hocası oğuzkaan ın ayak baş parmaklarından itibaren içe doğru bastığını ve bu yüzden sürekli denge kaybına bağlı düşmeler olduğunu söyledi.ayak bilek kasları zayıf dedi.güçlendirmek için hareketler vereceğim evde yapın dedi.bu düşmeleri ve içe basmayı bende biliyorum sürekli yaşıyoruz.siz anne karnında oturuş şekli demiştiniz bana.üstünde durmadım açıkcası.şimdi ben cimnastiğe yazdırmayı düşünüyorum dediğimde o da çok faydalı olacak dedi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
Tatil için de olsa buralara gelmeyi düşünmüyor musunuz?(umut dünyası işte soruyoruz yine de)
Kendinize iyi bakın

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2012 Saat 01:23
Taban dusuklugu zaten ayaktaki adelelerin zayifligindan oluyor. Bale ve jimnastigin cok faydasi olacaktir. Anne karnindaki durum, ayaklarin ice donuklugu ile ilgilidir, ice basma, farkli bir seydir.

Mesajı Yazan: oğuzkaan
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2012 Saat 19:28
Kadir bey oğuzkaan ı Cumartesi günü jimnastiğe götürdüm.cıkışta jimnastik hocası(anladığım kadarıyla oldukça donanımlı bir bayandı) bir ortopedi uzmanı görsün dedi.tavsiye edeceğiniz bir yer veya kişi var mı?(kaş yapalım derken göz çıkarmayalım da).
Sevgiler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2012 Saat 20:05
Dr. Burhan Uslu'ya bir gidin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat