Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vitamin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36522
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:35

Konu: vitamin
Mesajı Yazan: azranınannesi
Konu: vitamin
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2012 Saat 23:15
kadir bey iyi akşamlar. verdiğiniz bilgiler ve cevaplarınız için de sonsuz teşekkürler.
bikaç sorum olucak size,
1. bgn kızım tam 6. ayını doldurdu. dvit 3 kullanıyorum. ama multitabs gibi farklı çeşliitleride kullananları duyuyorum. dvit3e devammı edeyim yoksa sizin önerdiğiniz başka vitamin varmı?
2. kızımın ara ara gıcık gibi öksürdüğü oluyor. limonbal uygulamalı mıyım?
3. 5.5 yaşındaki erkek yeğenim dvit3 ampul senede 1 vurulabilirmi?
4. kızımın gün içerisinde ara ara tv'ye bakmasına izin veriyorum. yanlış mı yapıyorum?
5. bgn aylık kontrolümüz vardı ve azranın kilosu7.800 gr boyuda 72 cm çıktı.15 gündür meyve püresi ve akşamlarıda 3 tatlı kaşığı yoğurt verdim. bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa tam olarak ek gıdaya başlamalı mıyım? (kahvaltı, sebze çorbası gibi..)5. ay tartısında 7200 gr. 69 cm çıkmıştı ölçüleri.

biraz uzun oldu ama düşünceleriniz bnm için çok önemli, sevgiler..

-------------
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 19:26
1- MultiTabs verirseniz; Dvit3 yaninda, A ve C vitaminlerinide verirsiniz. Bakanlik, ucuz oldugundan tek Dvit3'u tercih ediyor.
2- Ara, ara olan oksuruklere hicbir sey gerekmez.
3- Senede bir; 1 ampul icirebilirler...  Vurdurmuyoruz. Icince de ayni etkiyi gosterir.
4- Hayir, ara ara bakabilir.
5- Kiloda devamli bir artis var, gecen 200 gram olan fazlalik, bu ay 400 grama cikmis. Bu ayarda kalmasi iyi olur. Beslenme ile ilgili; Alt forum ve eski mailleri okuyun. Kahvalti, yogurt ve 1 ogun "sulu muhallebi" baslanabilir.

Mesajı Yazan: azranınannesi
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 22:33
kadir bey cevabınız için teşekkürler.. fakat 1 sorumun cevabını tam olarak anlayamadım.
yani multitabs kullanırsam ne ala, ama devit3e devam edersem takviye olarak A ve C vitaminide vermeliyim. doğru mu anlamışım? bu durumda multitabs kullanmam en mantıklısı sanırım.

-------------
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2012 Saat 03:34
Bu bir imkan meselesi..1 sene boyunca; Alabiliyorsaniz, MultiTabs tercih edilir. Oburkusu ucretsiz. O bakimdan.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat