Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

düştü ve kustu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36330
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 23:08

Konu: düştü ve kustu
Mesajı Yazan: betuldem
Konu: düştü ve kustu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 13:59
hocam merhaba.dün akşam 7.5 aylık oğlum koltuktan tutunmuş ayakta duruyordu. birden dengesini yitirip düştü.yetişemedim o anda.tam sırtüstü düştü.kafayı da çarptı yere.yerde halı ve üzerinde battaniye var.ağlamaya başladı ve ağlarken bir miktar kustu.sonra sustu keyfi yerine geldi yine de muayeneye götürdüm doktor kafasını bi tutup bişiy görünmüyor dedi ama beyin tomografisi mi ne öyle bişiy tam adını hatırlamıyorum siz bilirsiniz.onu çektirmemizi istedi.eşim gerek yokdiyip red kağıdı imzalayıp çıktı ama benim aklımda kaldı.kusma.neden olmuş olabilir hocam?bir de o doktorun dediğini çektireyimmi?

ikinci bir sorum daha var hocam tv açıyorum bazen o da bakıyor.bunda bir sıkıntı varmı?hiç açmayayımmı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 20:10
1-Esiniz ya cok akilli yada sitemizin gedikli mudavimi ve meseleyi biliyor.... Evet, hicbir sey gerekmez. Tek basina 1 defalik kusmanin hicbir anlami yoktur.
2- Hayir, sikinti yok. Devamli cizgi film seyrettirmeyin.

Mesajı Yazan: betuldem
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 21:44
çok teşekkür ederim hocam.sizin yazılarınızı ben takip ediyorum ama düşmelerle alakalı bölümleri okumamıştım.bugün çoğunu okudum.tamam hocam devamlı izlettirmem.tekrar çok çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat