Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gelişim hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36144
Tarih: 27 Kas 2025 Saat 12:04

Konu: Gelişim hakkında
Mesajı Yazan: nursena2011
Konu: Gelişim hakkında
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 14:48
Hocam merhaba ,
bebeğimin cinsiyeti kız , 1 yaşında 8,5 kg. boyuda 72 cm. biz önceden yeme sorunumuz vardı ama şimdi çok şkr yok öyle bir sorunumuz. yemesi yerinde. hergün yumurtasını etini sütünü veriyorum genelde. meyve veriyorum sebze alımlarımız az ama zamanla onu da veriyorum. kızım az kilo alıyor gerçi anne ve babası olaraktan bizlerin yapısıda zayıf. çocuğumuz bize mi çekmiş demeliyim yoksa herhangi bir kontrol yaptırtayım mı. onun dışında gayet zeki çok hareketli bir bebk ...doğum kilosu 2860 gr 37 haftalıkken dünyaya geldi...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 14:52
hocam birde belirtmek istiyorum, bebeğim 4 aylıkken iye var dedi doktor bi o zaman ant. kullanmıştık . en son muayenesinde tahlilleri tekrardan istedi , yaptırtaım mı. ben bu zaman a kadar hiç ferrum damla kullanmadım , etini falan verdiğim için. ama son 2 gündür evde nutrigen ferromixin vardı onu et vermediğim günler çorbasına katıyorum. gerçi temmuz ayında yapılan tahlilde kan değeri iyidi gayett....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 21:58
Kotu olan durum; 2 ay ust-uste hic kilo alamama durumudur. Az da olsa, her ay kilo aliyorsa, onemli bir kusur yok demektir. Demir ilacini kullanmayin.

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 23:30
1 yaşında şimdi bebeğim. Her ay min. Ne kadar kilo almalı ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2012 Saat 07:07
Alacagi kilo her ay azalacak. Devamli ayni kiloyu alacak diye bir sey yok. Cinsiyeti belli degil. Lutfen "bebek" kelimesini kullanmayin. "Oglum" veya "kizim" diye belirtirseniz. diger bilgileri verebilirim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat