Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sabah kusmaları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36121
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 20:15

Konu: Sabah kusmaları
Mesajı Yazan: ysanli
Konu: Sabah kusmaları
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2012 Saat 09:39
Kadir bey merhaba

2 yasindaki kızım da 2 gun süren 38 derece seviyesindeki ateş sonrasi ağız içinde ve çevresinde yaralar olustu. Akabinde kusmalar başladi. Doktor el ayak ağız hastaligi olduğunu ve viral olduğunu söyledi. Vitamin ve çinko şurubu ile metpamid şurup verdi. Ağzı simdi iyi. Ancak bugün 3. Sabahında da çocuk kahvalti sonrasi kustu. Diğer öğünlerde sorun yok. Onceki gün sulu kaka yapti. Dün se daha normaldi. Gece 150 cc kadar süt içiyor. Dr sütü kesin ishali tetikler dedi. Devam ederse kaka tahlili yapariz dedi. Siz ne önerirsiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2012 Saat 19:32
Teshis supheli. Simdilerde moda oldu, agizdaki butun yaralara bu teshisi koyuyorlar. Bu hastalikta, agizdaki yaralardan ziyade; avuc ici ve ayak tabanindaki cilt alti, kirmizi dokuntuler cok barizdir. Bunlar yoksa, teshis yanlis. Ilaclarin hicbirisi ne bu hastaliga nede diger agiz yaralarina iyi gelmez. Sut ishali tetiklemez. Sakin kesmeyin, yoksa iyilestiginde de iciremezsiniz. Hicbir ilac vermeyin, takip edin.  Kaka tahliline de gerek yok, gelismeleri bana yazin, hallederiz.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat