Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BURUN TIKANIKLIĞI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36068
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 00:07

Konu: BURUN TIKANIKLIĞI
Mesajı Yazan: mennevsev
Konu: BURUN TIKANIKLIĞI
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2012 Saat 15:02

Doktor bey benim kızım 14 aylık .Doğu doğalı burun tıkanıklığı var.Ancak  sanki büyüdükçe burun tıkanıklığı arttı.Hem tıkalı.hem de burnun gerisinden hırıltı geliyor. Akıyor ama bu onu rahatlatmıyor.Okyanus suyunu sürekli kullanıyoruz.Ama fayda etmiyor.Bir hafta önce iliadin kullandık  oda geçirmedi.Nefes alamadığı için yemek yerken zorlanıyor.Uyuyamıyor.Sürekli kalkıyor.Şu anda Bruno isimli serum fizyolojik damlalardan kullanıyoruz.Hiç bir değişme yok.Doktorumuz Antibiyotik de verdi ama ben kullanmakta terddüt ediyorum.Çünkü sürekli biz bu tıkanıklığı yaşıyoruz.Antibiyotik de o yüzden sık sık kullanmak istemiyorum.Ben bu sıkıntısını hafifletmek, burnunda onu rahatsız eden hırıltıyı yok etmek istiyorum.Sanki yazın bu kadar sorun yaşamamamıştık.Ben zonguldakta yaşıyorum.Yazın izmitteydim.İklimin de etkisi olabilir mi bilmiyorumNe olur bana akıl verin doktor bey.Ne yapayım antibiyotiğe başlayım mı?yoksa alternatif bir şey önerir misiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2012 Saat 23:28
Bir KBB doktorunun gormesi ve bilhassa; a)Koanal Atrezi nin, b) Sinuzit'in olup olmadigina bakilmasi iyi olur. Antibiyotik vermek; bastan savmanin Turkcesi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat