vitamin
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35988
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 10:17
Konu: vitamin
Mesajı Yazan: betuldem
Konu: vitamin
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2012 Saat 14:48
hocam 0ğlum 6 aylık.multitabs kullanıyorduk.doktorumuz onun yerine artık octomar balık yağını önerdi. fakat eczacımız 18 ay en az beklememizi söyledi çünkü erken yaşta verirsek kemik uçlarını fazla sertleştireceğinden büyümeyi kısıtlayabilirmiş siz ne dersiniz?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2012 Saat 19:54
Doktorunuzun derdi; ilac mumessilini hosnut edip, "guzellik saglamak".... Siz MultiTabs ile devam edin, Eczaciniz (hayret bir sey, ilk defa isine gelmedigi halde dogrusunu soyleyen bir eczaci) dogru soyluyor.
|
Mesajı Yazan: kalbimegedekaldı
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2012 Saat 21:29
doktor bey, oğlum 32 aylık. 1 yaşına kadar multitabs verdim daha sonra hiçbir vitamin vermedim. sadece sizin önerdiğiniz şekilde devit3 vermeye başladım (6 ayda bir 1 ampul, henüz sadece yazın başında 1 ampul içirdim). sizce omega 3 de vermeli miyim?
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2012 Saat 03:29
Ikisi birden olmaz, ayrica, 3 yasinda Omega3'u ne yapsin? Onu babasina icirin.
|
Mesajı Yazan: betuldem
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2012 Saat 08:39
peki hocam çok sağolun.doktor söyleyince almıştım.multitabsla dönüşümlü olarak bu ay versem olur mu?bir daha almam zaten.bir de hocam bu multitabsı dolapta saklıyoruz.havalar da soğumaya başladı.bebeğimin boğazına herhangibir zarar verir mi?
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2012 Saat 19:35
Soguk bogaza zarar vermez. O laf eskilerin uydurmasidir. Bogaz enfeksiyonlari; soguk veya usumekle degil, mikroplarla olur. Mikrop olmadigi surece; buz yeseniz hasta olamazsiniz.
|
Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2012 Saat 09:54
hocam merhaba kızım 4 yaşında bende omega 3 bir şişe bitirdi sadece kışları haftada bir gün balık yiyebiliyoruz bu yüzden kullandım her kış bir şişe içirmeyi düşünüyordum sice gereksizmi teşekkürler
|
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2012 Saat 18:45
En azindan bir zarari yok. Kullanabilirsiniz.
|
|