Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

GRİP VE ATEŞ...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35837
Tarih: 18 Oca 2026 Saat 21:09

Konu: GRİP VE ATEŞ...
Mesajı Yazan: elmur
Konu: GRİP VE ATEŞ...
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2012 Saat 23:52

Merhaba Kasir Bey;

6 aylık kızımda beşgündür burun akıntısı vardı. Bugün ateşi 37,98 olunca dr a götürdük. grip olduğnu söyledi peditus ve calpol verdi ..peditusu kullanmadım ama bal ve limonuda vermedim. bal verebilir miyim ?birde cold mıx de bir yaşın altında kullanılmaz yazıyor.başka nasıl iyileştirebilirim?ıhlamur vereyim mi? anne sütü alıyor.. çok teşekkür ederim cevabınız için...

-------------
BEN DE ANLADIM :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2012 Saat 05:44
Bakin ben 3 senedir yaziyorum, bu doktorlar hala ogrenemediler. Peditus ile Calpol ayni ilac olduklarindan( ustunde yazar, her ikiside; 120mg Parasetamol ihtiva ederler) kisa surede Paresetamol zehirlenmesine sebep olur. Bizim doktorlarda da ilaclarin ustunu okuma aliskanligi olmadigi icin bu hatayi devamli yapiyorlar. Lutfen her iki kutuyuda bu doktorun gozune sokunki, ogrensinler. Sizler sustukca bu doktorlar bu hatayi yapmaya devam edecekler ve  beni tanimayanlarin ve  internete ulasimi olmayanlarin  cani yanacak.

Mesajı Yazan: elmur
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2012 Saat 13:44

Kadir Bey kızımın ateşi iki gündür 38 dereceydi.Burun akıntısı hala geçmedi. birde üstüne ishal oldu.. dr a götüreyim mi sizcce? yani gripten sonra ishal olabilir mi ?

-------------
BEN DE ANLADIM :)

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2012 Saat 03:30
Gerek yok, eger ishal kusma ile beraber olursa, su kaybi olabilir, onun haricinde yardima ihtiyaciniz yok.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat