Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35753
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 00:06

Konu: kulak ağrısı
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2012 Saat 09:00
18 aylık oğlumun 1 haftadır geçmeyen kulak ağrısı var.3 gün iliadin kullandım 1 gün ara verip tekrar başladım ama devam ediyor geceleri duruyor doktoramı götürmeliyim yardım lütfen

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2012 Saat 17:46
Boyle kulak agrisi olmaz, baska bir sebebten agri olabilir, bir doktor gorsun.

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 09:21
1 aydır gripti geçti ağrı başladı geceleri durmuyor eli kulağında devamlı bizede elletmiyor..Tek olduğum ve ikiz olduğu için hemen götüremiyorum doktora...

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 19:28
O zaman ilac etkisi ile teshis koyabiliriz. Iliadin damlattiginizda cocuk sakinlesiyormu? Sakinlesiyor ise, hakikaten kulaktan demektir. 3 gun Iliadin kullandiktan sonra en az 1 hafta Serum fiz. ile devam edin.

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 20:44
iliadini verdiğimde gece durmuşmuydu hatırlamıyorum gündüz bişeyi yok gece başlıyor ben unımer ped.hyper tonıc sprey aldım onudamı 4 saatte bir vericem birde boy ve kilolarını yorumlarmısınız biri diğerine göre daha gelişken yeni gördüm dvit 3 ampul varmış ikizlerden küçük olana verebilimiyim
1.ikiz 11 kilo 83 cm 2.ikiz 12,9 kilo 87 cm
birbuçuk yaşındalar

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 20:55
1. ikiz: 20 aylik cesametinde, boyuna gore zayif.
2. ikiz: 2 yas, 3 aylik cesametinde. Orantili.
Iliadin'den sonra, Serum fiz kullanin. Unimer'in tuz orani fazla.
Her ikiside. Dvit3 ampul alabilir. Gunluk ictikleri sut miktarlari; adam basi,  600ml den az olmasin

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 21:16

hocam ikisinede maalesef süt içiremiyorum meyveylede pek araları yok vitaminmi vermeliyim...

Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2012 Saat 04:45
Sutu sevdirmeye, dondurma ile baslayabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2012 Saat 01:25
hocam doktora götürdüm kulağı iltihaplı dedi infex ant.verdi kullanalı 3 gün oldu ama hala gece ağlama krizleri devam  ediyor eliylede kulağını tutuyor ne yapacağımı şaşırdım artık...

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2012 Saat 04:16
Antibiyotigin bir faydasi olmaz, Iliadin ped. burun damlasi kullanin. Sakin kulagina bir sey(!) damlatmayin.

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 23:44
hocam yine ben antibiyotiği kullanmadım 1hfta iliadin kullandım 1 gün ara ile öncesindede kullanmıştım burun spreyine geçtim ama hala devm ediyor kbb a götürdüm kızarıklık var dedi 10 gün peditus kulan dedi sizn önermediğinizi biliyorum ne yapacağımı şaşırdım iliadine rağmen ağrı gçmiyorsa ne yapıcaz...Unhappy

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2012 Saat 00:57
Iliadin'i en fazla 3 gun kullanin, en az 1 gun dahi Serum fiz. ile idare edebilirseniz, tekrar bir 3 gun daha kullanma hakkiniz dogar. Acele etmeyin, Peditus ile daha kotu olur.

Mesaj Tarihi: 10 Eki 2012 Saat 22:41
1 ayda iliadini 4.kullanışım 3 gün kullanıp 1 gün ara verip tekrar başladım daha ne kdar kullanabilirim süresi varmı her 3 gün 1 gn arayla kullanabilirmiym 1 aydır ağrı gece huzursuzluğu geçmedi

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2012 Saat 19:53
Agrinin kulaktan oldugundan eminmisiniz?  Tabii; birde, agri kulaktan ise, damladan sonra cocuk rahatlar. Guvenilir bir doktor bulabilse idiniz ne iyi olurdu. Benim hastalarimda ben boyle bir duruma rastlamadim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat