Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızarık goz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35390
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 07:34

Konu: kızarık goz
Mesajı Yazan: nurcan
Konu: kızarık goz
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2012 Saat 21:41
merhabalar hocam,
3 gün once tatilden geldik geldiğimizden beri kızımın gozu kırmızı doktora goturdum mıkrop kapmıs dedi fucithalmic denen bir damla yazdı 2 gundur kullanıyoruz gunde 3 kere 1 damla ama hiç bir iyileşme yok henuz devam edelimmi baska bişey kullanmamıza gerek varmıdır?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2012 Saat 09:46
Mikrop kapma olsa idi; kızarıklık beraberinde, gözde "çapaklanma da" olacaktı. Çapak olmadı ise, başka bir Göz doktoruna gidin derim.

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2012 Saat 20:20
hocam sızın cevabınız uzere kızımı buqun başka doktora qoturdum cunku kızımın qozu hiç çapaklanmadı bu doktor ıse qozde tahrış olmus dedi Netıra adlı goz damlası yazdı gunde 4 kere 1 damla bu bıraz rahatlatır dedı tahrıs olmussa bu damlayla qecermi ? 

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2012 Saat 10:20
Bende öyle tahmin etmiştim zaten. İlacı kullanın. Damlayı yaparken, iki parmağınız ile çocuğun göz kapaklarını AYIRMAYIN.... Gözlerini kapamasını söyleyin ve kapalı gözün pınarlarına ilacı damlatıp, gözünü açmasını söyleyin, daha rahat olur.

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2012 Saat 11:54
hocam kızım 18 aylık cok zor oluyor damlayı damlatmak babası gozunu acıyor zorla ben damlatıyorum tam ıskence oluyor cocuga siizin dediğiniz gibii  damlatmak cok daha kolay olacak hiç böyle damlatmam gerektiğini söylemediler tesekkür ederim ilginiz için iyiki varsınız.. 

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2012 Saat 19:33
hocam kaç gün oldu kızımın gozu gecmedi hala gecmediği gibi sürekli kaşıyor diğer gözünüde kaşıyor diğer gözdede kızarıklık olmaya başladı ne yapmalıyım ?? 

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2012 Saat 09:25
Bir kontrola götürmeniz faydalı olabilir. Görmeden bir şey söylemek zor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat