Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

balgam

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35079
Tarih: 05 Kas 2025 Saat 09:11

Konu: balgam
Mesajı Yazan: imrann
Konu: balgam
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2012 Saat 17:26
merhabalar sorum 3,5 aylık oğlumda balgam var emerken zorlanıyor uyanıkkende öksürüyor ateşi dün 38.4 tü fakat bugün düştü. doktora gittik assist şurup verdi  günde 2 çay kaşığı fakat içini okuduğumda 1 yaşının altındaki bebeklere önerilmediği yazıyor size sormadan ilaca başlamadım ne yapmalıyım. nasıl bir tedavi uygulamalıyım birde kaka sayısı günde 5-6 defa sadece anne sütü alıyor normalmi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2012 Saat 19:35
Sakin, aman sakin ha Asist'i vermeyin, duman olursunuz. Bunlar hep, "Ilac Propagandistlerinin" halt yemeleri. Bizim doktorlar zaten okumazlar, tek bilgi kaynaklari da Ilac Propagandistleri olunca, boyle tehlikeli durumlar ortaya cikiyor. Sadece; burnuna Serum Fiz damlatin ( gunde 5-6 sefer; 10'ar damla) ve yastigina 2 damla ColdMix damlatin.
Kaka sayisi icin:  Kilosuna bakin, kilo kaybi varsa hastalik vardir, kilo fazlasi varsa; cok yiyordur.

Mesajı Yazan: imrann
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 12:30
bebeğimin doğum kilosu 2800 gr dı pazartesi günü 7100 gr geldi bugün tarttırdığımızda 7050 gr geldi herikisindede aynı giysi vardı aynı yerde tartıldı. 4 günde 50 gr vermesi kötümü gribin etkisiyle vermiş olabilirmi. Bu arda öksürüğü arttı bal limon karışımı yapsam zararı olurmu cevabınız için çok teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 18:36
Bu kadar yakin aralar tam bir fikir vermez. Kaka dan once veya sonra bile bu kadar oynama olur. Tartilar arasi en az 1 ay, hadi bilemedin; 15 gun olsun. Limonlu bali; limonata seklinde verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat