Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulağım acıyo anne

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35068
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 11:28

Konu: kulağım acıyo anne
Mesajı Yazan: nehirus
Konu: kulağım acıyo anne
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2012 Saat 18:53
kızım 34 aylık dün gece hafif ateşi vardı 37.5 falan hastayım boğazım acıyo anne diyerek huzursuz bir şekilde sabahladık. sabah iyiydi ateşi yok iştahı keyfi tamdı. akşam üzeri kulağım acıyo boğazım diye durmaksızın ağlamaya başladı  boğazına baktım epeyce kızarık . dr a götürmek istemiyorum malum hemen antbytk  ama kulak ağrısının dayanılmaz olduğunu bilen biri olarak böyle de ağlasın istemiyorum eski mailleri okudum ıliadin mi kullanmalıyım yoksa göstermelimiyim

-------------
nehirus

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2012 Saat 20:18
size yazdıktan hemen sonra ılliadin sprey verdim yarım saat geçti  karnım ağrıyo dedi ve kustu kusması hastalığıylamı yoksa öksürüklemi ilgili bilemiyorum ıllıadin verdikten sonra ağrısı azaldı olacakki daha az ağlamaya başladı mızıklıyo yani ne yapmalıyım

-------------
nehirus

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2012 Saat 05:40
Iliadin yaptiginiz iyi olmus. 3 gun (agrisi olmasa bile) kullanin. Gunde 2x2 damla veya 2x1 fis. Sonrasinda Serum Fiz ile devam edin, eski mailleride mutlaka okuyun.

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2012 Saat 00:43
kullandım minnoşuma iyi geldi hemen bütün eski mailleri okudum nerdeyse  çok inançlı biri sayılmam dua etmeyide çok bilmem ama size gönderdiğim iyi dileklerim tabiii bunca insanın da duaları ve iyi dilekleri hep sizin yanınızda olur  ve umuyorum ki sizi ve ailenizi hep korur ne olur bizi hiç bırakmayın.KizBebek

-------------
nehirus

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat