Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34946
Tarih: 27 Kas 2025 Saat 21:56

Konu: Alerji
Mesajı Yazan: Belqin
Konu: Alerji
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2012 Saat 13:40

Merhaba Kadir Hocam, 1  hafta önce tatilden döndükten sonra kızım ateşlendi 39,2 derceceydi kulağınıda sürekli tutuyordu doktora götürdük kulağı iltihaplanmış dedi tabi kızım ağladığı için tam bakamadı havuza girdiyse mikrop kapmıştır dedi zinnat ve dolven şurup verdi 1 gün kullandık ateşi hemen düştü daha sonra resimde gördüğünüz aleji oluştu onun için ise doktor ateşi hemen düşünce döküntü oluşmuş dedi ve fenistil krem verdi günde 2 kere sürüyorum. Bu konudan sizin tavsiyeniz nedir? Alerji hastalığamı bağlı.

-------------
Beyza Nur' um küçücük meleğim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2012 Saat 19:18
Havuza girmekle; Kulak iltihabi olmaz. Mutlaka oncesinde "Gripal bir enfeksiyon" gecirmesi gereklidir.
Dokuntuler; Viral bir hastaligi andiriyor. Allerji dokuntuleri (plaklari) bu sekilde olmaz. Simdi teshis koyamadiklarinda; Allerji olmus demek MODA.

DOKTORLAR, BILEMEDIKLERI KONULARA:
Osmanli zamaninda      : Frengi
Cumhuriyet zamaninda : Verem
'38 den sonra               : Karaciger (Siroz)
'60 li yillarda                  :Safra kesesi derlerdi (Sisli, Nisantasi bolgesinde safra keseli kimse  kalmamisti)
'70 li yillarda                : Usutme derlerdi ve herkese Lincocin igne yapilirdi
 Simdilerde                  : Allerji modasi cikti, bilemedikleri her seye Alleri deniliyor. Buda gecer. 

Mesajı Yazan: Belqin
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2012 Saat 10:24
Ne yapmalıyım? verilen krem uygunmu? döküntülerin uçları beyazdı.. bir çoğunda beyazlar yok olmuş kızarıklıklar kalmış. ne tavsiye edersiniz?

-------------
Beyza Nur' um küçücük meleğim..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2012 Saat 18:08
Bunlar; "-Ne surerseniz surun, iyilesir-" tipte dokuntulerdir. Surmesenizde kendiliginden gecerler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat