Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

AYAK BİLEĞİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34631
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 19:42

Konu: AYAK BİLEĞİ
Mesajı Yazan: elif2
Konu: AYAK BİLEĞİ
Mesaj Tarihi: 26 May 2012 Saat 08:11

Merhaba Hocam,konunuz değil ama bilginiz tecrübeniz ve tabiki sizi tanımak,herkonuda bizleri size yönlendiriyor,şimdiden teşekkür ederim.

Kızım 6 yaşında 23.5 de okul bahçesinde düşmüş,öğlen gibi,dinlendirip soğuk uygulayıp krem sürülmüş,sonra çok şikayet etmemiş ancak eve gelip çorabını çıkarınca bileğin dış kısmı şişmişti,hafifde kızarma vardı,sarıp hareket ettirmemeye çaışarak sabah kendi ortopedi dr.ma götürdüm.Filmde kırık çkık yok,ama bilek olduğu için ve o bölgede büyüme kıkırdakları olduğu için dr.ayağının altından 2 hafta kalacak  alçı yaptı,birazda dinlendirmek amaçlı diyerek ,doğrumu hocam,
o dr.mada güvenirim ama siz başkasınız ,
SEVGİLER,SAYGILAR.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 May 2012 Saat 12:30
Eger hicbir yere tutunmadan 3 adim atabiliyorsa, "kirik" yok demektir. Eger ayak bileginde "Liflerde" bir kopma varsa, yapilan dogrudur.

Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 26 May 2012 Saat 18:28

Çok teşekkür ederim,hocam,sürekli sizi ,cevaplarınızı takip ettiğim için hastalıklarla başa çıkabiliyorum artık size yazmadan, dr. a bile gitmeden,birşey daha sorsam,kızım üç haftadır rafadan yumurta yiyor benden gördü,bazen 2 tane hatta,iyice pişmediği için tedirginim ama ben 35 senedir rafadan yerim  ,ters bir durum yaşamadım hiç ,devam etsinmi böyle,kilo problemimiz yok hocam eksiğimiz var hatta.

Sevgiyle ,sağlıkla kalın.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2012 Saat 03:50
Tehlikeli olan; rafadan degil, cig olani. Burada millet kahvaltida 4 yumurta yiyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat