|
Merhaba Hocam Ben işe başladığım ıcın ogluma annem bakıyor oglumla ıkımızde gribiz Gecenlerde kusmus ve ateslenmıs yıne kakasıda yeşil ve sıvık Benden habersiz doktora götürmüş zaten bir cocuga yuz kısı bakarsa annyı kim dinler Anane dede anne arasında gıdıp gelıyor cocuk calıstıgımdan da baska secenegım yok Doktor Actidem dıye bır öksürük şurubu vermıs yalnız cok nadır oksuruyor ben surubu hıc vermedım Proflam dıye bır agrı kesıcı şurup ta vermıs Hırıltısı var Fızyosal burun damlası kullanıyorum Gelelım canımı sıkan olaya sızınlede paylasmak ıstedım Bu benden habersız gıdılen doktor bırde antıbıyotık yazmıs 10 gun kullanın demıs bırde 250 mg ısmı serozil hemen ıcerıgını okudum Penisilin ve penısılın gurubuna duyarlı kımselerde test yapılmadan kullanılmamalıdır denıyor Hemen doktoru arayıp durumu soyledım bır özel hastanede calısıyor bu doktor Dedimki ilacın ıcerıgınde bunlar bunlar yazıyor ogluma test yapılmadan bu ılacı vermenız dogrumu? Cevabı aynen aktarıyorum Siz yazdıgım tum ılacların ıcerıgıne bakacakmısnız bız bılerek verıyoruz o zaman vermeyın dedı kı vermedım vermem de...   Bir diger sinir edici olayda şöyle igne yazmıs hemen havale gecırıyor demıs bızımkılere 3 ıgne ateste abartılcak deıl 38 derece... 2 ıgneyı benden habersız yaptrmıslar ıgnenın adı desefin antibiyotik... Igneyıde receteye yazmamıs hastanemızde var ının aşagı yaptırın demıs hem ben kazanayım hem hastane olayı ! .... Bu arada desefin isal yapar mı? hemen hastaneyı ve doktoru degıstırecegım Bu arada yazmak ve rahatlamak ıstedım İyiki varsınız cidden Şimdi ben ne yapmalıyım?  
------------- http://lilypie.com" rel="nofollow">
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|