Kıymetli Hocam,
- Oglum 47 aylik, boyu 98 cm, kilosu 13-14kg
Dogdugundan beri cocuk doktorlari cok zayif diyerek yemege katilan tozlardan veriyorlar fakat cocuk mutlu ve hareketli ise sorun yoktur dediginiz icin hicbirisini vermedim,istahi ise bazen cok yer bazen hic yemez:)degisken..Yapisi boyledir diye cok dert etmiyordum fakat uzun zamandir kilosunda ve boyunda artis olmadigi icin size danismaya karar verdim, 3 mayis gibi kitaplariniz gelecekti benim icin de kontrol eder misiniz rica etsem?
- Diger bir konu;
oglum dogdugundan beri kabiz 6 gunde bir yapar, kabiz oldugu icin korkudan tutuyor, tuttugu icin de kabiz oluyor..siz zorlamayin diyorsunuz ama zorla tuvalete oturtmazsam tutuyor ve gunlerce yapmiyor sonucu cok daha acili oluyor oyuzden artik zorla tuvalete oturtuyorum..Arada duphalac kullaniyorum biraz yarari oluyor, bir cocuk doktoru surekli kabizligin çölyak hastaligi gibi onemli hastalik belirtisi olabilecegini belirtip kolonoskopi istemisti ben yaptirmamistim sizce hakli olabilir mi?yaptirayim mi?
hocam bir de forumdaki soru ve cevaplari arsivlemekten cok yoruldum:) kitap cikarmayi dusunmuyor musunuz?
sizi cok seviyoruz, neolur bizi "yaban ellere" birakmayin:)
|