Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

GÖZ çapağı YEşil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34298
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 00:41

Konu: GÖZ çapağı YEşil
Mesajı Yazan: LeNa
Konu: GÖZ çapağı YEşil
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2012 Saat 14:56
Hocam kızımın gözleri kızardı şişdi sürekli capaklanıyır pazar günü oldu .uyuyup uyandığında göz kapakları yapışıyor.bazen yeşil capak bazen beyaz capak oluyor .

burun akıntısıda dün gece yesil ve sarı aktı

halsizlik var birazda ..ne yapmalıyım hocam yaaa

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2012 Saat 15:00
bebeğim 9 aylık hocam ..girip geciriyordu . şimdi bu başladı .18  gun olmuştur griple uğraşalı

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 May 2012 Saat 00:08
Grip sonucu, "goz yasi kanallari" tikanmis. Tobrased goz damlasini; gunde 4x1 er damla her iki goze damlatin. 5 gun devam edin. Her seferinde onceden Serum fiz. ile burun temizligi yapin.

Mesaj Tarihi: 02 May 2012 Saat 09:27
hocam dün sarı sarı capak coğaldı.burnu akmaya başladı yine.fcuidhalmit verdi . sağlık ocağındaki doktor sabah akşam kullanmak üzere . sabah akşam kullandım . zararı varmı . ant,ibiyotk anladığım kadarıyla

Mesaj Tarihi: 04 May 2012 Saat 13:22
hocam gribimiz gecmedi . gece nefes alamda ve emmede zorlanıyorduk..

cumartesiden beri gözlerimiz

salıdan beride burnumuz ve ara araa öksürük şikayetiyle doktora gittik

doktor hırıltı var dedi BRİCANLy ve largopen antibiyotik verdi . cok akarasız kaldım ama ilaçlara yarım ölcek antibiyotokle başladım :(((

bricanly hakkında yazdıklaırnızı biliyorum ama hırıltı için kullanamm gerekirmi aff ne zor sey anne olmak

Mesaj Tarihi: 08 May 2012 Saat 04:28
Tam sacmalamis. Her hastaya verdikleri "Fotokopi recete". Burnunu acik ve temiz tutmaya calisin, yeterlidir.

Mesaj Tarihi: 17 May 2012 Saat 08:48
kızım akşam ateşlendi hocam 38,5 dolven ,banyo ,ve fitil paranox

sabah gelirken 37,6 idi ateşi neyapmam lazım benim

Mesaj Tarihi: 17 May 2012 Saat 19:03
Biraz takip edelim. Arkadan "kulak agrisi" veya "oksurukte artma" olabilir veya hicbir sey olmaz , ona gore davraniriz.

Mesaj Tarihi: 18 May 2012 Saat 14:11
hocam doktora götürdük.corsal ve antibiyotık iğne verdi.3 tane ..adı da iecef

Mesaj Tarihi: 18 May 2012 Saat 21:13
Corsal'i kullanmayin, basiniza is acar (eski mailleri okuyun), Niye igne? Agizdan ilac alamiyormu???? Ayrica ben olsan, bu tedaviden once bir kan sayimi yaptirip WBC degerine bakardim. Belki dusuk deger gelecek ve antibiyotik hic gerekmeyecek.

Mesaj Tarihi: 21 May 2012 Saat 13:51
hocam vücudumuz beneklendi . kan sayımı yaptırmıştık sonucları aşağıda yazayım hemen.doktora getirdik tekrar alerjı dedi . suan izlemedeyiz.ama bütün vücudu ısılığın biraz daha kalını gibi oldu :(( corsal hemen bırakıyorum ozamn

Mesaj Tarihi: 21 May 2012 Saat 14:03

Mesaj Tarihi: 21 May 2012 Saat 17:47
1- Bu tahlile bakarak; Allerji teshisi konamaz. Soyleyen, sahtekardir.
2- WBC degeri cok dusuk. Sahis ya saglam veya VIRAL enfeksiyon geciriyor, antibiyotik gerekmez. 2 yasindan kucuk ise; 6. Hastalik olabilir.
3- Anemi de yok.  

Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 15:23
hocam WBC değeri düşük  se ne oluyor....

buarada 6.cı hastalık geciriyromuşuz..veee 3 iğneyide vuruldukdan sonra bunu öğrenmiş olduk:(((

Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 18:45
WBC nin dusuk olmasi, Atesin inatci ve yuksek olmasi ve hastanin; 2 yas altinda olmasi= 6. Hastalik. Bu kadar basit. Ama kabahat bu doktorlarda degil, bunlari yetistiren; Kenan Evren Prof. larinda... Boyle egitime boyle doktor. Her toplum, layik oldugu doktora sahiptir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat