Merhaba Kadir Bey, 13.5 aylık bir kızım var 6 nisan tarihinden beri öksürük, burun akıntısı gibi grip semptomları ile boğuşuyoruz. dün bu durumla ilgli internette araştırma yaparken bu forumu ve sizin yönlendirmelerinizi gördüm. daha doğrusu doktorumuza hala iyileşmediğini söylediğim ve o da Peditus şurubu verdikten sonra neymiş bu peditus şurup diye araştırırken sizinle karşılaştım. sizin yönlendirmelerinizle şurubu almamaya karar verdim. hemen cold mix siparişi verdim umarım bugün gelecek ve kullanmaya başlayacağım. kızımın burun akıntısı ve öksürüğü hafifleyip tekrar artarak 20 gündür devam ediyor. gece burnu çok tıkanıyor. iliadin damla da kullansam mı en azından gece yatarken diye sormak istedim. bir de fluibron şurup kulanıyorum 5 gündür devam edeyim mi öksürmek iyi birşey demişsiniz bu şurup öksürmesine sebep oluyor iyi birşey mi yapıyorum. en son olarak da telefonda kızımı görmeden saçma sapan yönlendirme yapan doktorumdan çok bıktım İzmir de önerebileceğiniz "sizin gibi" bir doktor var mı? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
bir de 20 gündür hastalık devam ediyor daha sabretmeliyim değil mi? çok kolay değil sanırım geçmesi sizden anladığım kadarıyla...
çok uzattım ama birşey daha griple allerji nasıl ayırt ediliyor? tam iyileşir gibi oluyor haftasonu dışarı parka çıkarıyorum çiçekler ağaçlar o gün akşamına artıyor acaba bahar nezlesi mi diye de merak ediyorum. nasıl öğrenebilirim. doktoruma bunu sorduktan sonra peditus kullanın içinde antihistaminik var dedi ama ben içeriğinde öyle birşey görmedim! o yüzden araştırdım internette.
|