Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ağrı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34222
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 19:21

Konu: ağrı
Mesajı Yazan: maper
Konu: ağrı
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 18:54
merhaba doktor bey bugün 29 aylık kızım sağ kulağının alt bölümü omzu ve göğsüne doğru olan bölgede ağrıyor, yanıyor diye ağladı.doktora gitti normal muayene yapıldı ve filmi çekildi bişey olmadını oynarken yanlış bir hareketle omzunu boynunu ağrıtabileceğini söyledi ve fastjel verdi.bu krem bu yaştaki çocuğa sürülürmü sizce teşhis doğrumu.çocuk küçük olunca ağrıyan yeri ve ağrının şeklini anlatmakta zorlanıyor yukarda yazdığım organları eliyle gösterdiği yerler.teşekkürederim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 19:04
Her turlu krem surulebilir. Teshis dogrumu?  Bilemem. Hele bir kremi kullanin bakalim, belli olur.

Mesajı Yazan: maper
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 20:58
doktor bey kremi bir kere sürdük artık ağlayıp sızlanmıyor arada bir aklına gelince ağrıyor diyor.sanırım birazda dikkat çekmek için yapıyor 2 aylık kardeşi var onu çok kıskanıyor elimden geldiğince dengeyi kurmaya çalışıyorum ama 2 aylık kızım daha çok küçük haliyle onunla daha fazla ilgileniyorum bazen kardeşini boş bulunca tokat atıyor.bana kıskançlığı en aza indirebilmem için fikir verirmisiniz ikisinin arasında26 ay var ikiside kız.teşekkürederim.

Mesajı Yazan: erenimo
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 22:09
benim büyük oğlum da aynı şeyi yapıyoru bacağı ağrıyormuş sık sık masaj yaptırıyor bana LOL kıskançlıktan bence

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 04:02
Tabiatin kanunu boyle. Sabir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat