merhaba kadir bey..daha önce de bu konularla ilgili yazmıştım ama kızımda düzelme olmayınca sizi yeniden rahatsız etmekk zorunda kaldım kızım 6 aylık. 1) kızımdaki vajina yapışması için estriolu 1 hafta ara vererek kullanıyorum fakat yapışıklık bi türlü açılmıyor hatta kapanıklık artıyor sanki bu nasıl bişeydir hocam ya canım çok sıkılıyor artık ve kremi kullandıktan sonra vajinasının içi çok kızarıyor bu normal midir 2) idrar tahlilleri temiz olmasına rağmen idrar yaparken ıkınma devam ediyor bazen uyanmasına neden oluyor..ve bezini değiştirdiğimde bazen az miktarda idrar yapıyor damla damla yapıyor.sabunla yıkayorum her akşam ama düzelmiyor hocam 3) sürekli gözlerini ovuşturuyor.gözünde kayma var diye göz doktoruna gittik ne yazıkki 2.50 numara astigmatı varmış ve alerji dedi.alerji için flarex diye göz damlasını kullandık 1hafta kadar düzeldi fakat şimdi yine aynı sürekli kaşıyor. 4)son olarak hocam sürekli burnunu kaşıyor bazen 15 20 dk boyunca durmadan hapşuruyor bu onu çok rahatsız ediyor..saçlarını falan çekiyor kulaklarını çekiyor
biliyorum çok uzun oldu hocam.sabırla okuyup cevaplayacağınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
|