Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sipraktin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34050
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 08:03

Konu: sipraktin
Mesajı Yazan: SEI
Konu: sipraktin
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2012 Saat 12:26
Merhaba Kadir Bey
Sipraktin açmıştım 1 ay önce. Malum bitmedi. Simdi tekrar iştahını açsın diye vermek istiyorum. Ancak ne kutuda ne prospektüste açıldıktan sonra ... günde tüketilmeli diye bir not yok.
Saklama koşullarına ve son kullanım tarihine dikkat ederek bitinceye kadar kullanabilir miyim ?

Saygılarımla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2012 Saat 14:05
hocam ben sizi elimden geldiğince takip ediyorum....ilaca  çoğu zaman karşısınız...
fakat sıpraktin i iştahsızlıkta   öneriyorsunuz...Sonuçta alerji şurubu...ShockedBenim şimdiye kadar gittiğim çocuk doktorlarıda nedense hep sipraktine karşılar.Shocked..beyni etkiliyormuş gibi bir izlenim verdiler..
bu ilacın zararları konusunda bizleri bilgilendirirmisiniz..
çocukları sıska gözükmesin diye bu şurubu kullannan anneler var biliyoru-m...her  az yiyen çocukta  kulanılır mı?   bu sanırım çok ince bir nokta....Bu konuda bilgilerinize  ihtiyacımız var..
bu konuda bize yardımcı olur musunuz*
teşekürler..

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2012 Saat 18:54
O doktorlarin bir halt bildiklerinden degil. Sirf size farkli bir sey soylemek icin boyle "abidik-gubidik" konusurlar, ondan sonra da "PRAKTEN" verirler. Halbuki, ikiside ayni ilactir, sadece firma farklidir. Sipraktin'in agizini iyi kapattiniz ve sisenin agiz kisminda "sekerlenme" yoksa kullanabilirsiniz. Istahsizlik olanlara  degil devamli kilo kaybi olanlara veriyorum. Bazi anneler; cocuk cabuk yesin, isi kisalsin diye vermeye kalkiyorlar, bu sakincali.

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2012 Saat 14:06
YANİ HOCAM HİÇ BİR ZARARI YOK MU?  BİZE İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2012 Saat 19:54
Her hangi bir "Allerji ilaci" nin ne yan etkisi varsa, ondada vardir. Genellikle uyku hali yapar, %15 vak'ada hircinlik yapar.

Mesajı Yazan: seliz
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2012 Saat 02:23
sayın hocam 7 aylık kızım 6 kilo 4 aydan beri hiç kilo alamdı çok iştahsız ve uykusuz..hiçbir şekilde süt içiremiyoruz günde 4 öğün yemek yedirmeye çalışıyorum ve evde büyük bir savaş veriyoruz son çarem sipraktin.inşallah faydası olur 7 aylık kızım için 5 gün kullanıp 3 gün ara vermem gerek sanırım buna nekedar devam etmem gerek?faydası olur mu?

-------------
eylülüm:))

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2012 Saat 07:09
Onceden belirttigim gibi, kilo kaybi varsa kullanin, az veya zor yiyor diye degil.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat