Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HALSİZLİK İŞTAHSIZLIK ATEŞ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33900
Tarih: 18 Eki 2025 Saat 18:52

Konu: HALSİZLİK İŞTAHSIZLIK ATEŞ
Mesajı Yazan: YELİZYÜCELEN
Konu: HALSİZLİK İŞTAHSIZLIK ATEŞ
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2012 Saat 12:07
MERHABA HOCAM BENİM 3 YAŞINDA KIZIM VAR BUNDAN 15 GÜN ÖNCE GRİP OLDU DOKTORA GÖTÜRDÜK ÖNEMLİ BİŞEYİ YOK DEDİ KAN ALDIRDIM KANDAKİ MİKROBA KAN DEĞERİNE KULAKLARINA GÖZLERİNE CİĞERLERİNE GENEL OLARAK BAKTI.ÖKSÜRÜKTE VARDI HER SABAH PEKMEZ VERDİM SUANDA ÖKSÜRÜK YOK AMA KIZIM 3 GÜN ÖNCE GECE AĞLAYARAK YANIMA GELDİ KULAĞININ  ÇOK AĞRIDIĞINI SÖYLEDİ SABAHI ZOR ETTİK EVİMİZİN YAKININDAKİ SAĞLIK OCAGINA GÖTÜRDÜM KULAĞININ AĞRIDIĞINI SÖYLDİM FAKAT DRUMUZ KULAGINA BAKTI BİRŞEY YOK BOĞAZI KIZARMIS DEDİ KLAVUNAT ANTİBİYOTİK YAZDI GÖNDERDİ KIZIMIN 1 GÜN ATEŞİ OLUYO 1 GÜN OLMUYO ATEŞ OLDUĞUNDA YATIYO HALSİZ İŞTAHSIZ OLUYO PEDİFEN VERİYORUM ATEŞ DÜŞÜYO KENDİNE GELİYO FAKAT ERTESİ GÜN TEKRAR HALSİZLEŞİYO BOĞAZINDA HERHANGİ BİR AĞRI OLMADIĞINI SÖYLÜYO SİZCE BU DURUM NORMALMİ KAFAMA COK TAKIYORUM HOCAM BAŞKA BİR HASTALIK OLABİLİRMİ ATESİDE 37.5 COK YÜKSEK DEĞİL BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNRİM İYİ GÜNLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2012 Saat 18:56
Kan tahlilinde; WBC degerine bakin, yuksek ise, antibiyotik gerekir. Dusuk ise, Grip demektir. Devamli atesi dusururseniz, bagisikligi calismayacagi icin, boyle ara ara atesi olacaktir. Grip ile ilgili; Makale, Alt Forum ve benim (yazarlar bolumundeki) makalelerimi okuyun, epey bir egitim  gerekecek. Sakin oksuruk ve nezle ilaclarindan kullanmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat