Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum kitap yırtıyo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33862
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 08:04

Konu: oğlum kitap yırtıyo
Mesajı Yazan: dilek yiğitcan
Konu: oğlum kitap yırtıyo
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2012 Saat 14:37
slm doktor hanım oğlum 3 yaşında hikaye kitapları aldım hiç bırını okumadan yırtı  kaçkere uyardım dedım yapmam almam bır daha elınden aldım  bir sure sakladım unutur dıye amam yenıden verığımde tamam annemmmm diyo yıne arkamı dönunce yapıyo oyuncaklarınada aynısı  yarmaz bır cocuk  babamız vefat etı annnemlerın ve sureklı benım yanımda annemler cok şımartmış nedeseler yapıyolar   bır benden bıraz korkuyo ben nasıl davranmalıyım oğluma veyada ne yapa bılırım .

-------------
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2012 Saat 16:11

soruma yardımcı ola bılırmısınız  .şimdilikten teşekkürler .

-------------
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .

Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2012 Saat 21:37
Merhaba,
Oğlunuz ile birlikte oyun oynarken arkasından kitap okuyun, her gece uykuya geçerken elinizde kitabı görsün, ilgisini çeken kitaplardan sevdiği kahramanların kitaplarından alın. Büyükler konusunda bu çocuğunuzun geleceği için sizi daha da zor durumda bırakacaktır, onun için tutumlarınızda kararlı ve tutarlı olun.
Sevgiler

Mesaj Tarihi: 04 Haz 2012 Saat 00:26
çok teşekkür ederım  dediklerınızı yapcam .

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat