Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bacaklı ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33705
Tarih: 09 Kas 2025 Saat 00:53

Konu: bacaklı ateş
Mesajı Yazan: optikcim
Konu: bacaklı ateş
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 10:54
Hocam mrb;kızım 5 yaşında geçen hafta cuma günü hafif atşlenmeye başladı akşam olduğunda ateşi 39du.acile götürdük doktor bağazlarının çok kötü old.söyledi zinnat peditus verdi.burnuda akıyordu.ben peditusu vermedim.ateşi akşam 17:00 gibi çıkıyor ıbufen yada tylol veriyorum düşüyor sonra gece 2:30 gibi tekrar çıkıyo 39larda seyrediyo.bu 1 haftadır böyle dün başka bi doktora götürdüm boğazlarının hala kötü olduğunu ve zinnatın 125lik olduğu için yeterli gelmemiş olacağını söyledi ceclor başladı ama gece ateşimiz yine çıktı.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: optikcim
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 10:58

bu arada burnu çok aktı ve ilk 3 gün kanlı geliyordu şimdi burnun akması azaldı.öksürüğüde  yok denecek kadar az ama doktor bacaklı ateş diyoruz buna dedi ateşin bu kadar sürmesi beni tedirgin ediyo hocam yine sizin görüşlerinizi almak istedim iyi ki varsınız şimdiden teşekkürler...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 17:48
Her iki doktor da sacmaliyor (ikincisi daha beter). Cocugunuz "Viral" bir enfeksiyon geciriyor. Ispat etmek icin, bir kan sayimi yaptirin, WBC degerinin dusuk oldugunu goreceksiniz. 4-5 gunden uzun surenler; "Enfeksiyoz Mononukleoz" olabilir. Bu hastalikta ise,  Kan sayiminda "MONO" orani cok yuksektir. Gerek Viral hastaliklarda, gerek E.M. da ( bunun da sebebi viruslerdir) belli bir tedavi yoktur. Hepsi kendiliginden duzelirler. Ates ile ugrasmayin, ates vucudun savunmasidir. Eger etkili bir sekilde atesi dusurdunuz ise, bagisiklik sistemi calismadigi icin, hastalik daha uzun surer. Ondan sonra da "- Cocugunuzun bagisikligi cok dusuk, bu otu kullanin-" diye daha beter sacmaliklar gelir. Eski maillere de bakin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat