Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

7 aylık oğlum titriyor...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33704
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 07:26

Konu: 7 aylık oğlum titriyor...
Mesajı Yazan: jade05
Konu: 7 aylık oğlum titriyor...
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 10:33
Merhaba Kadir bey oğlum özellikle emerken uykuya daldığında titriyor başını titretiyor kafasını tutunca duruyor bırakınca bi süre devam ediyor ..Bi lginize ihtiyacm  var Cry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 17:42
Bu, eriskinlerde bile, bilhassa yorgun olduklarinda olan bir durumdur. Insanlarda 2 turlu sinir sistemi vardir; Parasempatik ve Sempatik. Uykuya gecerken, bir sistemden obur sisteme gecilirken, boyle ( titreme demeyelimde) "silkelenme" olur. Bir cins "urperme" dir. Bir hastalik belirtisi degildir.

Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 19:55
Çok teşekkür ederim cevabınız için Kadir bey...

Birde oğlum yoğurdu  seviyor  çok şükür ben köftesinin yanında yoğurduda yediriyorum bi yakınım 
etle yoğurdun aynı anda yedirilmesinin doğru olmadığını söyledi..Aynı şekilde ıspanaklada kolay yutsun diye yediriyorum yoğurdu yanlışmı yapıyorum aklıma gelmişken sormak istedim 
Yanıtlarınız için çok çok teşekkürler .İyiki siz varsınız ...

Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 21:45
Museviler icin gecerli bir durumdur, onlarda yasaktir. Asirlardir; yogurtlu kebap yiyorsunuz da bir seymi oldu?

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2012 Saat 13:29
Bilmem bişey olmuyorda demirini öldürüyor diyorlar 

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2012 Saat 18:38
Palavra. Etteki demir ve yogurttaki kalsiyum, "proteine bagli" , organik formlarda olduklarindan, elementer demir ve kalsiyum gibi kimyasal reaksiyonlara girmezler. Ilaclardaki demir ve kalsiyum; elementer ( inorganik) olduklarindan kimyasal reaksiyonlara girerler ama et ve yogurtta durum farklidir. Goruyorsunuz; "- Yarim bilgi en tehlikeli bilgidir-"

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2012 Saat 19:37
çok teşekkürler açıklayıcı bilgiler için... KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat