Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kadir hocam kızım geçmeyen öksürüğü lütfen yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33572
Tarih: 15 Ağu 2025 Saat 17:30

Konu: Kadir hocam kızım geçmeyen öksürüğü lütfen yardım
Mesajı Yazan: nurcan3368
Konu: Kadir hocam kızım geçmeyen öksürüğü lütfen yardım
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2012 Saat 11:19
kızım 16 aylıkken kreşe başladı başladığı ilk hafta boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik kullandık boğaztan ortakulağa geçti kullağı akmaya başladı tekrar pelisirin iğne kullandık ve atlattı bundan sonra sürekli bir öksürüğü başladı doktora götürüyoruz antibiyotik veriyor onu kullanıyoruz biraz geçer gibi oluyor sonra tek tük başlıyor ve artarak devam ediyor öksürükten yatamaz hale gelince tekrar doktora götürüyoruz yine antibiyotik veriyor ve yine aynı hikaye devam ediyor tam beş aydır böyle artık antibiyotik içirmekten bıktım en son yine çok öksürüğü oldu antibiyotiğe başladık antibiyotik kullanırken kullağı akmaya başladı antibiyotik değiştirdik ve ölceğini bir buçuğa cıkardık yine geçti ama antibiyotik biteli iki gün oluyor yine öksürmeye başladı şimdi ne yapmayalım lütfen yardımcı olun bana

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2012 Saat 19:20
Krese baslayan her cocugun ilk 2 senesi boyle gecer, normal bir surectir. oksuruk bir hastalik degildir. Vucudun savunmasidir. Bakterilerin sebep oldugu oksuruklere antibiyotik verilir ama %80 den fazlasinin sebebi olan viruslere antibiyotiklerin bir yarari yoktur. biraz egitime ihtiyaciniz var. Benim bu konudaki makale eski maillerimi mutlaka okuyun, daha neler ogreneceksiniz, neler.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat