Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yüksek ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33566
Tarih: 09 Kas 2025 Saat 15:35

Konu: yüksek ateş
Mesajı Yazan: astika
Konu: yüksek ateş
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2012 Saat 20:28
Kadir Bey,
Hastanız olarak siz gittiğinizden beri bizimki (Beril, 20ay) hastalansa ne yapariz derken geçen Pazar sabahı ateşli bir şekilde kalktı (38.6). Genel durumu durgun fakat nesesi yerinde sayılır.
Pazartesi sabahı ilk doktorumuz  boğaz enfeksiyonu var bademcikler kırmızı dedi ve aşağıdaki receteyi verdi;
Kca..io
Zyat.c
Otri..ne
Para..x
Güvenemediğimizden gittiğimiz ikinci doktor daha güven verdi. Üst solunum enfeksiyonu var fakat viral dedi. Ateşi gözlemliyelim düzelmez ise  antibiyotik kullanın dedi;
Klam.ks BID
Para..oks
Sp..mo-Pana..gine fitil(asagıdakiyle donusumlu kullanılmak uzere)
Ibu..,ne Cold
Neticede sizden öğrendiklerimizle basit hastalikları idare ediyoruz fakat henüz küçük olduğundan bir doktor görmeden de rahat edemiyoruz.

Sizce hangi doktoru tercih edelim. Veya Istanbul da tavsiye edebileceğiniz bir isim var mı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2012 Saat 18:46
Hem "viral" deyip, hem gene (ama farkli) antibiyotik vermek ne ouyor? Sakin sonu"-Cold" ile biten ilaclardan kullanmayin. Benim anlattiklarimi uygulayin. Cok suphede kalirsaniz, bir kan sayimi yaptirin, WBC degerine bakin, dusuk cikarsa, viral demektir, antibiyotik gerekmez.Dr. Mehmet Cetiner veya Dr. Mustafa Bakir'i deneyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat