Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

orta kulak iltihabı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33364
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 22:35

Konu: orta kulak iltihabı
Mesajı Yazan: Marcell
Konu: orta kulak iltihabı
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2012 Saat 20:18
Kadir Bey ;

Oğlum dün sabah 39 ateşle uyandı görünürde hiçbir şikayeti yoktu ateş dışında ateşi dahada yükselince ateş düşürücü verdim ama düşüremedim ...akşam acile götürdük boğazlarında hafif kızarıklık olduğunu söyledi...ilaç yazarken kulaklarına bakmadığını söyledim kulaklarına baktı orta kulak iltihabı dedi...cefaks verdi..

merak ettiğim konu oğlum 28 aylık ama akıcı düzgün konuşuyor herhangi bir yeriağrısa söyleyebilir ...orta kulak iltihabı denen durum öyle sadece ateşle ağrısız olabilir mi ? 

ben kendimden hatırlıyorum çocukluğum hastanede geçti tüpm takılsın mı takılmasın mı diye ( koca koca mutfak tüpleri zannederdim kabuslarımdı )   baya ağrılı zamanlardı net hatırlıyorum ....

antibiyotik konusunda kararsızım illlaidin kullanıyorum ... öneriniz nedir başka bir doktora danışsamı mı ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2012 Saat 03:25
Agrisiz olanlarin zaten tedaviye ihtiyaclari yoktur, kendiliginden gecer. Ayrica antibiyotik degil, Iliadin ped, burun damlasi kullaniyoruz, teferruati icin; eski maillere bakin. Erkek cocuklar; 4 yasina kadar konusmayabilirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat