Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjik bronşit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32945
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 06:56

Konu: alerjik bronşit
Mesajı Yazan: mürur
Konu: alerjik bronşit
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2012 Saat 02:13

merhaba sayın hocam öksürükle ilgili bi çok cvplarınızı okudum.uygulamayada çalışıyorum.oğlum 22 aylık ve 1 ayı aşkın süredi griple birlikte sadece geceleri ve hep aynı saatlerde devm eden hırıltılı öksürüğümüz var.araştrma hstne gittk doktorumuz akciğer temiz alerjik bronşit vr dedi.reçeteye de astım yazıyorum devlet ilacı ücretsiz versin diye dedi.yoksa 3 yaşa kadar astım denemezmiş.yatarken airfix ve hitrizin şurupverdi.fakat sizden bilgi almadan kullanmak istemedim.oğlum hep burnu kaşınıyo gibi yapıyo hapşuruyo yani astım ilaçlarındaki şikayetler vr.çok uzattım kusura bakmayın...yardımlarınız için teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2012 Saat 02:36
Bu mevsimde; Allerjik bronsit olmaz. "Viral Bronsiolit" dese neyse. Sakin o yazdiklari ilaclari kullanmayin. Benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesajı Yazan: mürur
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2012 Saat 10:00
çok teşekkür ederim hocam.zaten keyfi yerinde sadece grip çok uzun sürdüğü için biraz endişelenmiştim.bir iki defa ateşi olduğu zamanda da .sabaha kendiliğinden düşüyor.bu arada oğlum çorabı hiç sevmiyor.betono basınca mutluluktan çığlık atıyo diyebilirim.bundan dolayı hastalık olmaz değil mi??tekrar teşekkürler kısa zamanda cvp verip ilgilendiğiniz için...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2012 Saat 18:59
Hicbir sey olmaz, merak etmeyin. Zaten rahatsiz olsa kendisi basmaz. Kafayi usutme, ayagi usutme diye bir sey yok, eskilerin uydurmasi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat