kulakta sıvı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32789
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 22:11
Konu: kulakta sıvı
Mesajı Yazan: eceselcuk
Konu: kulakta sıvı
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2012 Saat 21:45
hocam merhaba oğlum 4 yaş 3 aylık 8 9 aydır kulakta geçmeyen bir sıvı var götürdüğümüz kbb dr ları ilaçlar yazdı bir sürü kullanmadım hiçbirini arada illiadin uyguladım ama yinede sıvı geçmiyor bu arada bu güne kadar bir kere otit oldu geçen sene.sık hasta olan bir çocuk değil horlaması falan yok iştahı yerinde ama duymasıyla ilgili ufak bi sorun var uzun zamandır, sıvıdan dolayı.şimdi ben ne yapayım lütfen bir yol gösterin bugün gittiğimiz dr da antibiyotik sudafed otrivin verdi 1 ay sonra bakalım dedi.ilaçları kullanmıcam ama bu sıvının geçtiğide yok tüp mü takmak zorunda kalıcaz siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?(bu arada kulak zarında çok büyük bir çökme yok dedi ama sıvının koyulaşıp koyulaşmadığını böyle bakarak bilemem dedi ancak çizince görürüz dedi)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2012 Saat 17:58
|
Agri yoksa, bosverin, sadece serum fiz. bol kullanin. Aralarda da Iliadin ped. damla. Aksi halde sizi biktirip, ameliyata razi hale getirecekler. Sudafed veya benzeri ilaclari kullandiginiz surece o sivi gecmez. Tabii, oda hakikaten sivi varsa.
|
|