Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım eve gelmek istemiyor ve altını ıslatıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3268
Tarih: 21 Haz 2025 Saat 04:27

Konu: kızım eve gelmek istemiyor ve altını ıslatıyor
Mesajı Yazan: ecenaz
Konu: kızım eve gelmek istemiyor ve altını ıslatıyor
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 00:11
3 yalına girmesine 1 ya kaldı kızımın ve kışa girdiğimizden bu yana türlü sorunlarla karşılaşmaya başladık.dışarı çkartamıyoruz sürekli ağlıyo evde kalıcam diye.babaanneye çok düşkün eve getiremiyorum kandırmak zorunda kalıyoruz.tuvaletini kendisi yapıyor normalde ama 1 haftadır gözüme baka baka altını ıslatıyor.inanılmaz derecede sinirli oldu hiç bişey söyleyemiyoruz.ve en büyük sorun doğduğu günden beri uyumuyor.önceden geceleri hiç uyumuyordu ama şimdi hem gece hem gündüz uyumuyor.çaresiz kaldık hangi yola başvurmalıyız.okula göndersek mi acaba?

-------------
ecenaz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 20:50
okula göndermek kızınızın sosyal beceriler kazanması açısından iyi olur ve yaşı da kreş için uygundur. bu dönem çocukların inatlaşma dönemidir, kendi isteklerinin olması konusunda diretirler ve hoşunuza gitmeyen şeyleri gözünüzün içine baka baka yaparlar, bu tutumlarına aldırmamak, tepki vermemek yoluyla onları vazgeçirebilirsiniz, inatlaşmayın ve kaybedeceğiniz savaşlara girmeyin, sonunda pes edip evet diyecekseniz baştan hayır dememeye gayret edin. hayırlarınız az ama net ve olabildiğince değişmez olsun.ı 

-------------
özlem

Mesajı Yazan: ecenaz
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 23:59
çok teşekkür ederim

-------------
ecenaz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat