Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

akmayan buruna yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32553
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 06:46

Konu: akmayan buruna yardım
Mesajı Yazan: nursema
Konu: akmayan buruna yardım
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2011 Saat 15:05
Cryhocam oğlumun burnu 17 gündür tıkalı.ne akıyor nede açılıyor.hafif ateş ve kusma ile başladı.peditus ve otrivin kullandım 4 gün.düzeldi ama burnu  ne akıyor nede açılıyor.
tuzlu su ile günde 3-4 kez temizliyorum ama hala burnundan nefes alamıyor.
gerksiz ilaçlar kullanmak istemiyorum.bu yüzden doktora götürmedim daha..ama korkuyorum bi enfeksiyona döner diye..ne yapmalıyım götüreyimmi biraz daha bekleyeyimmi..
şimdiden teşekkürler....

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2011 Saat 15:09
hocam bide 2 ay öncede burnunda akıntı var diye  1 ay boyunca actıfed şurup,monax çiğneme tableti kullandık.ben bunların da gereksiz olduğunu düşünüyorum ama şu bilgiszlik varya..elimi kolumu bağlıyor..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2011 Saat 18:39
Serum fiz. ColdMix ve Limonlu bal ile idare edeceksiniz.

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2011 Saat 11:47
bende öyle yapıyordum ama içim hiç rahat değildi.size çoook teşekkür ederim kadir bey..ne zamana kadar bu şekilde idare etmem gerekli

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2011 Saat 18:31
Gecene kadar. Iyilesmeye baslayinca akinti koyulasacak, merak etmeyin.

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2011 Saat 14:11
bugün problemimiz başka bir hal aldı.burun açık,rahat nefes alıp veriyor.ama boğazda ,genzinde bişeyler var gibi oldu.öhöö dese çıkacakmış gibi,bişey takılı kalmış gibi...oğlum gayet neşeli ama sanki nefesi yetmiyormuş gibi geliyo bana...ne oluyo bi anlayabilsem.aynen devam mı edeyim yoksa başka bişeymi yapayım hocam...ilginiz içinde  çokk teşekkürler.kolaygelsin..

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2011 Saat 18:59
Akinti koyulasmaya baslamis, o yuzden. Sicak buhar (banyo ortami) cok iyi gelir.

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2011 Saat 21:19
yani geçecekmi  iyimi böyle..çok korkuyorum ilerleyip bronşit falan olcak diye..akıntı yok,balgam yok,öksürük  yok...ama tkalı gibi..bu ne böyle hocam biraz bilgilendirirmisiniz..lütfen..

Mesaj Tarihi: 30 Ara 2011 Saat 00:09
Bildiginiz Grip. Ilaclarla daha kotu yaparsiniz, benim eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2011 Saat 12:07
merhabalar hocam..oğlumun bu gece ateşi çıktı.39...iyicede tıkandı.burunda boğazda balgam dolu.dediğiniz gibi bally kıamında.heralde artık atılıyor.
ama ailevi baskılardan dolayı bugün dr a götürdüm.boğaz enfeksiyonu dedi veKLAMOKS BID FORT 400 VE  EKSOFED ŞURUP VERDİ.

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2011 Saat 12:14

bunları kullanmayı düşünmüyorum.sizin eski maillerinizin nerdyse hepsini okudum ve şimdiye kadar ne kadar yanlış yaptığımı üzülerek anladım.hele 9 aylıkken krup olduğunda yapılanlar...hastaneye yatış,buharlar,serum takmalar,antibiyotikler..en çok çektiğimiz eziyete üzüldüm.serum iğnesini takana kadar yavrum neler çekmişti..hepsi boş muş meğer..

istanbul avrupa yakasında,kendiniz gibi bi doktor tavsiye edebilirmisiniz bize...gönül rahatlığıyla gidelim.ne kadar şikayet etsekte,istemeye istemeye aynı doktorlara gidiyoruz yine..

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2011 Saat 12:19

oğlumun tıkanıklığı hat safhada..ama artık geçiyor dimi..ateşide kendiliğinden düştü zaten mikroplarla şavaşabiliyor anladığım kadarıyla.

ballı limon,tuzlu su,cold mix e devam ediyorum.bide iliadin sprey kullanıcam...
YANLIŞLARIMI LÜTFEN DÜZELTİN HOCAM.NE YAPMAM GEREKLİ..CEVABINIZI BEKLİYORUM..AKILLANDIRDIĞINIZ İÇİN DE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2011 Saat 22:29
Antibiyotigi vermeselerdi sasardim zaten. Siz benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Iliadin'i, serum fiz ile burnunu acamadiginizda kullanin.

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2011 Saat 23:09

teşekkür ederim hocam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat