Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SÜT

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32547
Tarih: 24 Eki 2025 Saat 23:31

Konu: SÜT
Mesajı Yazan: elif2
Konu: SÜT
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2011 Saat 12:26

Merhaba hocam,bizimle olduğunuz için ööncelikle çok mutlu olduğumu belirteyim.

Birkaç gün önce ülkemiz doktorlarında biri hemde ünlü bir hastanenin, sütün kemik erimesi yaptığını ,çok tüketilmemesi gerektiğini zırvaladı desem yeridir.Tabiki kulak asmadım.merak ettiğim Amerika da çok süt tüketildiği halde kemik erimesinin çok görüldüğünü ,Çin ve Japonya da az süt tüketimine rağmen kemik erimesinn daha az olduğunu söyledi.Bunlarda uydurmamı yoksa ülkelerin konumlarından ,D vitamini v.s. seylerdenmi kaynaklanıyor ,bizim düşünemediğimiz.
Kızım iyi gripler haricinde doktorluk durumumuz olmadı çok şükür,inşallah olmazda,olursa Mehmet Bey e giderim.hep sizleydik hep.Gerçi öğrettikleriniz le herşeyi daha sağlıklı düşünebiliyoruz.
Hepimizin öğretmenisiniz.
Ellerinizden öpüyoruz ailece.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2011 Saat 18:18
Tamamen uydurma. Bu doktorlara sutun yerine ne tavsiye edersiniz diye sorun, utanmadan "mama" tavsiye edeceklerdir. O zamanda 2. sual; mamalarin ham maddesi nedir? Tabiiki Dvitamini cok onemli ama vucutta Kalsiyum olmazsa, Dvitamini ne ise yararki?  Hadise cok sut icmeye bagli degil, ortalama omrun 100 yasini gecmesi ve D vitamininin yeterice alinamamasindan.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat