Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bronşit...):

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32461
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 07:21

Konu: bronşit...):
Mesajı Yazan: emre
Konu: bronşit...):
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2011 Saat 15:01
hocam merhaba oğlum 3.5 yaşında 14 kilo boyunu uzun zamandır ölçmedim ama 1 mt den az....

oğlumun uzun zamandır bronşit hastalığı var, geceleri uyuyamıyor sürekli tıkanıklık yaşıyoruz... ve her daim buhar mentolin veriyoruz ama geçici olarak tekrar nüksediyor...  (ileriki yaşamında mentolinin bi zaraı olabilir mi)
sürekli hasta oluyoruz hiç iyileşmiyor  ): kış aylarında sürekli grip ):
bronşit için önerebileceğiniz bi tedavi varmı.... 

teşekkürler...

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2011 Saat 18:47
Bu yasta "Bronsit" cok nadirdir. Hele yuva ya giden bir cocuk ise kesin "Grip" geciriyor demektir. Burnundaki akintiya bakin, sugibi ise yeni basladi, Bally gibi oldu ise sonuna geliyorsunuz. Daha fazla bilgi icin eski maillere bakin.

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2011 Saat 19:31
hocam cevabınız için teşekkür ederim..... biz vardiyalı çalışıyoruz... oğlumuzla babaanne ilgileniyor, kreşe gitmiyoruz....  babaannesi benden iyi bakıyor sağolsun
her grip nezle olduğunda çok tıkanıyoruz uyku sırasında da büyük insan gibi hırlama sesleri çıkıyor....  yaklaşık 2 yıldır btimiyor bronşit gitmediğim hastane kalmadı antalyada, sürekli dr değiştiriyoruz ve muayne sonrasında hep bronşit diyorlar tonla şurup iğne veriyorlar ama hiç bi düzelme göremiyoruz...
gerçekten o kadar çaresiz durumdayım ki artık iyileşmesini istiyorum....CryCry  hocam bize yardımcı olurmusunz  

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2011 Saat 00:21
Bir "Ter testi" yaptirabilirmisiniz.Antalya da yapilan yer varmi bilmiyorum, bir arastirin. Kistik fibrosis olabilir.

Mesaj Tarihi: 22 Ara 2011 Saat 15:30
hocam neden ter testi istediğinizi anlamadım çünkü oğlum mert terlemiyor... yani katkat giydirdiğime rağmem h,iiç terlemez... 
tıkanlığı fazla olduğu zamanlarda acile gittiğimzide 3-4 gün yatış yapılıyor ve röntgen çekiliyor bronşların tıkalığı olduğunu söylüyorlar...

antalyada varmı bilmiyorum hemen araştıracağım...  ama dediğim gibi oğlum mert hiiç terlemiyor buna rağmen gerek varmıdır...
teşekkür ederim hocam Smile

-------------

Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 22 Ara 2011 Saat 16:53
Orjinalini yazan: emre emre Yazdı:

hocam neden ter testi istediğinizi anlamadım çünkü oğlum mert terlemiyor... yani katkat giydirdiğime rağmem h,iiç terlemez... 
tıkanlığı fazla olduğu zamanlarda acile gittiğimzide 3-4 gün yatış yapılıyor ve röntgen çekiliyor bronşların tıkalığı olduğunu söylüyorlar...

antalyada varmı bilmiyorum hemen araştıracağım...  ama dediğim gibi oğlum mert hiiç terlemiyor buna rağmen gerek varmıdır...
teşekkür ederim hocam Smile

Merhaba,

Yazışmalarınızdan anladığım kadarıyla siz "emre" nickine sahip Öznur Hanım değilsiniz... Oğlunuzun adı tutmuyor en başta.
Forumda başkasının nickiyle yazışmak veya başkasıyla nick paylaşmak yasaktır. Yazışmak istiyorsanız kendinize bir nick almanız gerekmektedir. Bu nick artık güvenli olmadığı için yasaklıyorum. Bilginiz olsun...

Selamlar, sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat