terleme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32445
Tarih: 28 Kas 2025 Saat 04:52
Konu: terleme
Mesajı Yazan: bahe
Konu: terleme
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2011 Saat 16:15
|
hocam merhaba öyle mutlu oldum ki gitmeyişinize anlatılmaz yaşanır yani:)hocam oğlum 7. ayına girdi 5 gün önce doğduğundan beri çok terliyor doktorumuz kalsiyum eksikliğinden dedi fosfo kalciyum kullandım gene biraz terliyo sanki yastığı ıslanıyo kimi zaman sizce nedendir bana yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2011 Saat 16:19
|
bu arada hocam polivit ve zinco vitamin kullanıyorum
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2011 Saat 19:31
|
Su anda Amerikadayim, oradan yaziyorum. Burada saat: 10:30. Terlemesi sicak tuttugunuzdan olabilir. Yoksa bu ayda yediklerinin tamami sut olan bir cocukta kalsiyum eksikligi olmaz. Sadece D vitamini ihtiva eden bir vitamin vermeniz yeterlidir.zinco ve Fosfokalsiyum gereksiz.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2011 Saat 11:28
|
teşekkür ederim hocam cevabınız için.Yazmıştım size oğlum 4.5 aylıkken diş çıkarmaya başladı şuan da 4 tane dişi var 2 üstte 2 altta.Bu ay ek gıdaya geçtik sabah benle kahvaltı ediyo öğlen sebze çorbası 5 de yoğurt yediriyorum.bi tavsiyeniz varmı hocam beslenmesine ek olarak.Hakkınızı helal edin lütfen çok yardımcı oluyosunuz bizlere.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2011 Saat 18:25
|
Sebze corbasi; evde yemek yapmasini beceremeyen anneler icindir. Yemek pisirmesini biliyorsaniz, pisirdiginiz kiymali sebze yemeklerinden verebilirsiniz. Tabii hep azdan baslayarak.
|
|