Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece uykularımız

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3233
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 21:43

Konu: gece uykularımız
Mesajı Yazan: SONGUL
Konu: gece uykularımız
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 13:30
merhaba  hocam
10 aylık oğlum var gece  yatmadan önce kaşık maması veriyorum ve yatıyor 10 gibi felan fakat 12 ye doğru uyanıyo emziriyorum biberon denedim almıyor  uyanıp ağlıyo.sabaha  kadar çok sık aralıklarla  uyanıyo  sebebini açıkcası anlamış değilim ne zamna  deliksiz  yatacaz  anlamıyorum
sürekli emmek istiyo yüz üstü dönüp ayaklarını karnına  doğru  cekip  yatmak istiyo  ama  yine  huzursuz ben  ağrı kesici verdim  ama  yine  aynısı
ne  yapayım hocam yardım edinn 

-------------
muhammed eminim seni çok seviyorum yavrum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 14:21
merhaba, sorunuzu benal Hn'a sormuşsunuz ama öyle aklıma gelince dayanamadım. belki de susuyordur diye aklıma geldi. bebenim oğlum da birkaç gece öyle ağlayarak uyandı. (gerçi diş sorunları da var bu günlerde) emzirdim 1 saat sonra gene öyle.. sanırım biraz sütüm azalmış. bir kere de su vermeyi denedim (ben yeterli verdiğimi sanıyordum ama sanırım yetersizmniş) hararetli hararetli içti ve içerken hıh diye bir ses çıkardı. meger susadığı için yapıyormuş bunu. hala kaşık mamasını verdikten 2 saat sonra uyanıyor su veriyorum ve mışıl mışıl uyumaya devam ediyor... sadece yaşadığım olayı söylemek istedim size. kolay gelsin..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: şeyme
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 14:42
suyu kaynatıptamı vermeliyiz.ne kadar verilmeli?tesekür ederim.

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 14:54
Merhaba...
Suyu kaynamış ılık su olarak verebilirsiniz. Hatta 10 aylık olduğuna göre pet şişe sularını da kullanabilirsiniz. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat