Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ikizlerimve 3 gece uykusuzluk(ishal)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32090
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 23:14

Konu: ikizlerimve 3 gece uykusuzluk(ishal)
Mesajı Yazan: funda76
Konu: ikizlerimve 3 gece uykusuzluk(ishal)
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2011 Saat 10:57
İyi günler Kadir Bey. Uzatmadan hemen özet geçeyim
ŞEYMA : Cuma günü hafif ateş ishal ama iyisinden, Cumartesi İshal ve kusma, Pazar İshal,
POYRAZ :Cumnartesi gecesi ateş ve kusma, Pazar ateş, Pazartesi  ishal fafif ateş
Ne yapayım kimin neresini iyileştireyim şaşırdım. üç gecedir uyumuyoruz. Ne oluyor, neden oluyor? İkizlerin ikiside hasta olmak zorunda mı? Bu arada 25 aylıklar. Dün doktor Debridat ve sizinde son çare önerdiğiniz bir damla ..gia diye bitiyor hatırlayamadım ikisini kullan dedi. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2011 Saat 10:39
Debridat ne alaka??  BioGaia'da sadece antibiyotik kullandıktan sonra oluşan ishale iyi gelir, sizin durumunuz; ikiside aynı mikroplu bir gıda yiyerek hasta olmuşlar, sakın ilaç vermeyin, ishal ile bu mikroplar vücuttan atılınca ishal kendiliğinden geçer. Eski mailleride okuyun.

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2011 Saat 11:42
Çoook ünlü bir hastanenin çocuk doktoru görmeden tahlil yapmadan verdi. Ben ne yapayım bilemiyorum. Şimdi anneanne ile başka bir hastaneye gidecekler. Kızım birşey yemiyor bir deri bir kemik kaldı çok üzülüyorum. Sanki mideleri sürekli bulanıyor.Çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2011 Saat 12:52
Eyvah, şimdi "iyileşmedi" diye ikinci bir doktora gitmek gafletinde bulundunuz, ikinci doktor sizi  birinciden beter ilaçlara boğmazsa iyi. Bu tip ishallerde ilaca gerek yoktur, asdece su kaybını önleyin, susuz kalmasınlar yeter. Kaybettikleri kiloları iyileşince alacaklar, merak etmeyin.

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2011 Saat 08:41

Kadir Bey günaydın. Dün gittiğimiz doktor adını hatırlayamadım ama içeriği sadece çinko olan bir vitamin, emedur fitil ve reflor (asla içmiyorlar) vermiş ve anneme ne alaka debridat bu ilacı kim verdi demiş. Neyse benim derdim ondan çok Poyraz 3 gündür hasta bir kere kusmuştu ama dün ne yedirdiysem hep kustu çocuk. en midede birşey kalmadı içtiği sular geldi geriye.

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2011 Saat 10:27
Hiç bir ilacı kullanmayın. EĞER İSHALDEN SONRADA KUSMA OLUYORSA, bu Rotavirus ( veya diğer virütik ishallerden biri) olabilir, ne yaparsanız yapın, 1 hafta sürer. İlacı yoktur. Susuz kalmasını önleyin yeterlidir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat