Turşunun kraliçesi burda :)))
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Turşular
Forum Tanımlaması: Turşular
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31852
Tarih: 13 Oca 2025 Saat 05:31
Konu: Turşunun kraliçesi burda :)))
Mesajı Yazan: Kevser
Konu: Turşunun kraliçesi burda :)))
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:32
Başlık da iyi oldu heee Benim söyleyip de bir türlü foto ekleyemediğim turşularımı, bugün AOA meydanına çıkarıyorum Tarif şöyle efenimm
5 lt bidona 6 yemek kaşığı iri tuz 4 su bardağı üzüm sirkesi 1 tatlı kaşığı limon tuzu
Malzemeler de içinde görünenler bikaç fotom daha var
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:35
Yazalım mı artık seni bekliyoruz
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:36
ay canim cekdi aci aci agzim burustu yaaaaaaa
-------------
|
malzemeleri tek tek saymam gerekirse ; kornişon lahana karnabahar havuç körpe kavun taze fasülye bir avuç sarımsak bir avuç nohut bi tanesine salatalık lahanadan (mor) ekledim, rengi çok hoş oluyor
|
Mesajı Yazan: nilufer
ayy valla cok guzel duruyo,bende yemesını severımde hiç yapmadım
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:37
Gülsen Yazdı:
Yazalım mı artık seni bekliyoruz | ayy foto göndermekten vazgeçtim geri aynısının yakından çekilmişleri işte görmemiş gibi olur diye şeyettim
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:39
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:40
Ziyan olmasınlar diye diyorum yanlış anlaşılmasın
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:42
saol canım valla şu an hiç yalansız söylüyorum, keşke aynı yerde olsaydık birini verirdim nolcak ki aaahhh ah benim komşuluğumu bilmiyorsunuz ki, bana komşu olan yaşadı
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:43
yasemin Yazdı:
ay canim cekdi aci aci agzim burustu yaaaaaaa
| acı değil kuşum, eşim acıdan nefret eder biber de aldıydım, içinden acı çıkınca korktum koymadım
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:44
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:46
Yalnız bak bu sefer başlık cukka oturmuş Muz kızartmasına hiç benzemiyor
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:47
nilufer Yazdı:
| duruşu kadar tadı da güzel emin ol geçen yıl da bundan yapmıştım, tarif ablamın ablamdan turşu almaktan utanır oldum, kadın onlarca turşu yapar olmuştu bize dağıtacam diye iyi de oldu, öğrenmiş oldum bidondan çıkar, tabağa koy, çerez gibi ye, o kadar yani
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:48
online de sayfalar uçmuş ama içeriğe bakamadım, babam geldi bugün yap yap esprisiz olmaz
|
Mesajı Yazan: nilufer
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:49
Kevser Yazdı:
nilufer Yazdı:
| duruşu kadar tadı da güzel emin ol geçen yıl da bundan yapmıştım, tarif ablamın ablamdan turşu almaktan utanır oldum, kadın onlarca turşu yapar olmuştu bize dağıtacam diye iyi de oldu, öğrenmiş oldum bidondan çıkar, tabağa koy, çerez gibi ye, o kadar yani
| ellerıne saglık ben hazırcı anam verır ben yerım aslında cok hevesım var kışlık hazırlayam,buzluga falan da...ama yok üşeniyom başka bahara artık ümitliyim kendımden bı gun yapcam
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:49
Gülsen Yazdı:
Yalnız bak bu sefer başlık cukka oturmuş Muz kızartmasına hiç benzemiyor | Aayyyy aklıma düşürdün yineeeee babam karşımda şimdi, kahkaha atarsam olmaz, ciddi konu konuşuyorduk oooyyyy içim çatlayacakkk
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 01:55
ben yuklumuyum acaturcu yesim geldi ama bunlari
-------------
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 09:23
Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor.
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 11:30
yasemin Yazdı:
ben yuklumuyum acaturcu yesim geldi ama bunlari
| Allah mı söyletiyo seniii git bi test al ne olur ne olmaz
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 11:30
fatoş Yazdı:
Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. | Saol canım
|
Mesajı Yazan: DERYA06
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 11:47
ELLERİNİZE SAĞLIK KEVSER HANIM ÇOK GÜZEL DURUYO AM MERAK EDİYORUM SU BİDONLARINA KOYUYOSUNUZ YA İÇİNDEN ÇIKARMASI ZOR OLMUYO MU
|
Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 12:16
Ellerine saglık canım bende böle pratik bi tarif arıyordum kaynanam kurmamıssa bana ben kendim kurcam bakalımm cok severim tursuyu hazırlardan bşi anlamıyom ben
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 13:59
DERYA06 Yazdı:
ELLERİNİZE SAĞLIK KEVSER HANIM ÇOK GÜZEL DURUYO AM MERAK EDİYORUM SU BİDONLARINA KOYUYOSUNUZ YA İÇİNDEN ÇIKARMASI ZOR OLMUYO MU | su bidonlarında daha uzun süre durabiliyor, bu yıl yiyemezsek seneye kalabiliyor Yiyeceğimiz zaman bidonu boyun kısmından kesiyorum başka bir bidona alıyorum kapaklı olan... mesela ağzı geniş olanı en önce bitiricem, diğerini kesince geniş ağızlıya aktarıcam
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 14:00
nurcan Yazdı:
Ellerine saglık canım bende böle pratik bi tarif arıyordum kaynanam kurmamıssa bana ben kendim kurcam bakalımm cok severim tursuyu hazırlardan bşi anlamıyom ben | ben kış hazırlığını çok severim, belki de kaynanam falan bana yapmayınca böyle alıştırdım kendimi çok basit ve çok hafif, çıtır çıtır oluyor, keskin bir sirke tadı falan da olmuyor, ayy canım çekti birini açsam mı
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 21:13
benım de kaynanam yapmıcakmıs 1 bıdon yapcam malzememi aldım senin tarifden yapcam bakalım insallah tuturabilirim
|
Mesajı Yazan: didemce
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 01:29
ellerine sağlık....ağız tadıyla yiyin...de Kevser'im bidon boşaltmak için bi nokta atlanmış.turşudan önce de salçayı bitirmek gerekiyor sanırımkapakta öyle görünüyo da....
------------- TEYZESİNİN PRENSESİ http://www.glitterfy.com/"> ANNESİNİN Bİ'TANESİ
|
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 13:48
nurcan Yazdı:
benım de kaynanam yapmıcakmıs 1 bıdon yapcam malzememi aldım senin tarifden yapcam bakalım insallah tuturabilirim | yap canım sormak istediğin şeyler olursa yazışalım tutmayacak bişey yok...
|
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 13:50
didemce Yazdı:
ellerine sağlık....ağız tadıyla yiyin...de Kevser'im bidon boşaltmak için bi nokta atlanmış.turşudan önce de salçayı bitirmek gerekiyor sanırımkapakta öyle görünüyo da.... | hahahaaaa aslında evet ama o bidonlardan satılıyor her yerde, boş olarak isteyen onlardan alır itiraf ediyorum, ben önce salçayı bitirdim
|
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 20:55
Canım tursuyu kurdum bugün sirkeyi 4 bardak koydum ya rengi sarımsı oldu cok sirkeli olmuyoo dimi yanii seninkilerin suyu da öle oldumu ılk etapta baklaım nasıl olacak tadını cok merak ediyorum ne zaman oluyor canım bu 1 ay sürüyomu ?
|
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 22:38
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 23:27
Taamam sen sor onu ben simdiden merakla bekler oldum ama ben salatalıklarıkesmeden direkk öylece koydum karnıbahar falan koymadım hiç denemediğim için emin olamadım tursuda nasıl durur diye
|
Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2011 Saat 23:59
karnıbahar super oluyo keşke koysaydı
hatta kanlıca mantarıda koyarsan superrr
-------------
|
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2011 Saat 01:02
ayyyyyy wallahi mi kız vardıda karnıbahar neyse aklımda olsun bidahakine öle yaparm kanlıca mantarı bulamam kanımca
|
Mesajı Yazan: DERYA06
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2011 Saat 09:13
hmmm çok iyiymişşşş daha uzun kalması bende yapayım ama önümüzdeki seneye inş. bu sene yaptık
|
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2011 Saat 12:26
Bugün sordum ablama, bu yaptığı turşuyu en son açıp yiyormuş. biber turşularımı falan 15 gün sonra yemeye başlıyorum bence bu karışık turşu da 15 günde olur dedi
|
Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2011 Saat 23:55
oo ellerine saglik coook güzel görünüyor yanliz bisey sormak istiyorum ben hayatmda bir kere tursu kurdum onada aklima geleni attim ve tuzuna bakmistim bide tursu tozu atmistim yani bu toz olmadan tursu olmaz diyorlar gercekten böyle bisey varmi ben simdi senin tarifde de yazmamisin acep bizim buralar sulak hep yagmur olduna mi bu toz konuyor saka bi yana sen tursu tozu kullaniyormusun cünküm ben tozzuz tutturamadim
|
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2011 Saat 12:11
kevser sordunmu ablana ne zaman olurmu tursular
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2011 Saat 16:54
Kevser Yazdı:
Bugün sordum ablama, bu yaptığı turşuyu en son açıp yiyormuş. biber turşularımı falan 15 gün sonra yemeye başlıyorum bence bu karışık turşu da 15 günde olur dedi
| Nurcancım burda yazmıştım sana
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2011 Saat 16:57
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2011 Saat 17:49
Kevser Yazdı:
Kevser Yazdı:
| Nurcancım burda yazmıştım sana
| pardon canım görmemişim tamam 15 günün 1 haftası gitti ztn geriye 1 hafta kaldı
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2011 Saat 17:58
ben de gün sayar oldum, sanki asker yolu bekliyom benim şafak 6
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2011 Saat 18:30
ben pazar günü yapmıstım daha 1 hafta olmadı bende gün sayar oldum ama bi itiraf a bulunayımmı 2 gün önce acmıstım ben şöyle çatalla bi karıstırdım lahananın tadına baktım kıtır kıtırdı daha ama tuzu lezzeti yerindeydii açmış bulundum merakıma yenilip
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2011 Saat 00:06
anam en fazla uc haftada olur ne sayiyonuz
-------------
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2011 Saat 14:12
en fazlayı biz en aza indirmeye çalışıyoz, 3 hafta geçer mi kıızzzz
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 12:30
tursu kralicesi senin tursular ne alemde baktınmı olmuslar mı
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 14:24
nurcan Yazdı:
tursu kralicesi senin tursular ne alemde baktınmı olmuslar mı | yaw benim başlık yanlış mı anlaşıldı ne oldu, geçen Pınar da dedi (buluşma topiğinde ) kraliçe olan turşu, ben değilim başlığı değiştireyim bari
kaç gündür sen aklımdasın, şuraya cevap yazacaksın diye bekliyorum ben baktım çok harika yemeye başladık biz seninki ne alemde
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 14:49
benımkı daha olmamıss sen dograyıp koydun ya daha çabuk oldu o yuzden ben tum tum attım salatalıkları bıraz daha beklıcem sanırımm
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 14:56
foto eklesene çok merak ettim
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 17:22
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 17:40
nurcan ne guzel görunuyorsalatakliklarin olmus senin ye getsinben ikinci turcumuda bitirdim baska yapcma insnalah ama iste useniyom
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 17:51
saol canımm bir kac gün daha gecsin acıp yicem zaten resim cekerken baktım olmak üzere bu bize baya gider eşimin pek arası yok zaten tursuylaa sende yap kız üşenme sen ne tursusu kurcan
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 17:53
ben fasulye yaptimdi bitti sonra salatalik yaptim nurcan seninki gibilerdi ama yedikgecen sene sen yoktun kanimca benimm turculari görmedin
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 17:57
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 17:58
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 19:52
gecen sene varıdm da cok girmiyordum bu kadar masallahh bide beceremem edemem diyosun ben hiç yemedim fasulye tursusu nasıl acaba
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 20:10
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 20:18
Bizde patatesle kavururuz Bunlar geçen seneden olsa eminim yollardı yasmiş ama kanımca onda da yok
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 20:55
olsa dukkan seninbunlari zaten esim kurmustu haburalarda konusu geciyor ben hasladim di sadeceeeeeeesen bakma bebek dogana kadar buralaratarifini hatirladim anam yapardi rahmetli harika oluyorduu;(
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 20:56
Gülsen Yazdı:
Bizde patatesle kavururuz Bunlar geçen seneden olsa eminim yollardı yasmiş ama kanımca onda da yok | kocamin cpk cani ceki ama fasulye bulamadik bu sene buraölarda izinden gec geldik olduguuz yerlerde de kalmadi kacirdik firsatikoyde kaynanam fasulye pezukden yapmisti birde kiraz onlari yedik bu seneasil sen trabzona gettin sen getirseydine turcu
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 20:58
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 21:00
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 21:01
gecen seneki fasulyelerim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 21:32
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 21:35
dogruya bende kimi dusunuyom
-------------
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2011 Saat 20:32
benim turcularim olmusyeme basladik birde yandan poz verek dedim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2011 Saat 20:36
kayserili bu karadeniz turcusu ama ben sana eklem dedim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 22:44
öne gel
-------------
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 22:51
kankamm hava atamadın sanırsam Ama şaka maka süper görünüyor bunu tereyağ bol soğan kavur benim için ye bir gün
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 22:51
Yasemin bu turşuyu haşlanmış patatesle kızart, biz çok yaparız, harika oluyor.
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 22:56
Gülsen Yazdı:
kankamm hava atamadın sanırsam Ama şaka maka süper görünüyor bunu tereyağ bol soğan kavur benim için ye bir gün | ana dundur kimse bakmayincaaaaaaaaa
-------------
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 22:56
fatoş Yazdı:
Yasemin bu turşuyu haşlanmış patatesle kızart, biz çok yaparız, harika oluyor. | ay fatos deme bana bir seyler oli
-------------
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 23:00
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2011 Saat 23:49
bunu sabah yazam ben bayildim bu tarife fatosum ben yesim de geldi
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 00:26
yasmiş senin fasulye turşunu ben niye yeni gördüm acep yeni mesajları göstermiyo benim pc arada kaynamış gitmiş harika görünüyo valla tarifler de harika, amaannn sabah olur mu ki, akşam yemeğinde de ekmek yemeyince hemen acıkıyom
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 08:58
illaki öne cikarin dediniz görmedinizki reyting az olunca bende cikardim öne
-------------
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 09:57
yasemin körolma başka bişey demiyom eline koluna sağlık afiyet olsun bol bol ye kavurmasını gülsenin dediği gibi bol soğanlı löp löp et olsun ben yapamadım bu sene ne turşu ne tarhana seneye inş. bide bişi sorcam bidonun içindeki poşet le ağırlımı koydun turşunun içine o ne kızz çözemedim
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 11:53
ben de meydana çıkarırdım turşularımı ama yedim yedim çeşit bitti
sadece fasülye turşusu kaldı
|
Mesajı Yazan: b.tuana
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 12:05
CANIM ÇEKTİ VALLA
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 12:46
y_bal Yazdı:
yasemin körolma başka bişey demiyom eline koluna sağlık afiyet olsun bol bol ye kavurmasını gülsenin dediği gibi bol soğanlı löp löp et olsun ben yapamadım bu sene ne turşu ne tarhana seneye inş. bide bişi sorcam bidonun içindeki poşet le ağırlımı koydun turşunun içine o ne kızz çözemedim | agirlik yesim agirlik sert olsun diye bildigin tas tasi önce yikacan amabu benim ilk turcum degil yine var buralarda resimleri
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 12:48
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 12:48
kayserili yapacak bir sey yokdu
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 12:58
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 13:14
vallahi turcu vardiyemek yok yemegi ne etcek hazir hamsi al soganla turcu da oldumu mis gibikavurmasi da guzel oli yapcamsimdik dus
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:02
yasmin gideyim de bi kase turşu yiyeyim, canım çekti benim turşunun içinde de fasülye var ama çok az
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:02
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:03
Benimde ağzım sulandı lanEvde turşuda yok
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:17
Kevser Yazdı:
yasmin gideyim de bi kase turşu yiyeyim, canım çekti benim turşunun içinde de fasülye var ama çok az
| ne yani yarismi yapin benlesen sohbetteki elektrik spurgelerini görmedin herhalde
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:18
sen den kuskulanmaya basladim icden guluyonhamilemisin nesin
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:19
emine Yazdı:
Benimde ağzım sulandı lanEvde turşuda yok | marketten al ne guzel hersey vardir istanbulda turcu bile vardir fasulyesinden tut pancarina kadar get al ben diyom
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 14:34
yasemin Yazdı:
Kevser Yazdı:
| ne yani yarismi yapin benlesen sohbetteki elektrik spurgelerini görmedin herhalde | yarış yapmam turşu konusunda şampiyon belli ikinci kim amaaa elektrik süpürgesine gelince, boynumu büker otururum
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 15:01
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 15:24
Kevser Yazdı:
| millet ilk sayfaya gitmiyosa ilk sayfa buraya gelir şu renkteki asalete bak mübarek gökkuşağı gibiii yok yok açık açık söyle kıskaniin değil mi benim turşumu puhaaaaaaaaa
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 16:04
söyle öne buyurun
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 16:05
y_bal Yazdı:
yasemin körolma başka bişey demiyom eline koluna sağlık afiyet olsun bol bol ye kavurmasını gülsenin dediği gibi bol soğanlı löp löp et olsun ben yapamadım bu sene ne turşu ne tarhana seneye inş. bide bişi sorcam bidonun içindeki poşet le ağırlımı koydun turşunun içine o ne kızz çözemedim | arkada kalmis turcum
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 16:56
sen turcu yazınca çok hoşuma gidiyo şimdi yine yazmışsın, ufak bi kahkaha atmışım şevval : anne kime gülüyosun, bana niye gülmedin de ona güldün diyo bu ara herkesi ve herşeyi kıskanır vaziyette dolaşıyo yavrum
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2011 Saat 16:57
yasmin bu sene kaçbidon turcu yaptın, şimdiye kadar kaç tanesini bitirdin benim bu 3 bidonun 1 i bitti, ikinciyi açıcam bugün yarın
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2011 Saat 09:39
yasemin Yazdı:
sen den kuskulanmaya basladim icden guluyonhamilemisin nesin |
yok kız hamile değilim ama bu aralar çok keyfim y erinde
salı günü eşimin yurtdışındaki çalışmasından memnun kalınıp patronun bir maaş ikramiye verdiğini öğrendim
dün kardeşimin matematik olimpiyatlarından madalya kazandığını öğrendim
cuma da benim sınav sonuçları açıklanıyor geçeceğimi bildiğim için keyifliyim
ben gülmeyeyim de kim gülsün
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2011 Saat 09:45
ne guzel ya hayatinda hersey guzel gidiyorrrr masallah pinarim sen gul meyi hak etmisin
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2011 Saat 09:46
Kevser Yazdı:
yasmin bu sene kaçbidon turcu yaptın, şimdiye kadar kaç tanesini bitirdin benim bu 3 bidonun 1 i bitti, ikinciyi açıcam bugün yarın
| hesabimi ben sadece ve sadece kocama veririm sana vermem sen yarisin benleeeeeeeeeeee
-------------
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2011 Saat 12:08
PinarTN Yazdı:
yasemin Yazdı:
sen den kuskulanmaya basladim icden guluyonhamilemisin nesin |
yok kız hamile değilim ama bu aralar çok keyfim y erinde
salı günü eşimin yurtdışındaki çalışmasından memnun kalınıp patronun bir maaş ikramiye verdiğini öğrendim
dün kardeşimin matematik olimpiyatlarından madalya kazandığını öğrendim
cuma da benim sınav sonuçları açıklanıyor geçeceğimi bildiğim için keyifliyim
ben gülmeyeyim de kim gülsün | hep böyle mutlu haberler olsun hayatında inşAllah ..Rabbim gülmelerden ayımasın
|
|