Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

...çocuklar için krem....

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31790
Tarih: 24 Nis 2025 Saat 11:25

Konu: ...çocuklar için krem....
Mesajı Yazan: beria
Konu: ...çocuklar için krem....
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2011 Saat 00:54

hocam merhaba...

oğlum artık 17 aylık, havaların değişimiyle cildinde çatlaklar oluşmaya başladı, hatta bir kaç gündür burun akıntısı da var, canını acıtmadan halletmek için sürekli burnunu yıkadığım, ıslak mendille sildiğim için burnu ve yanaklarında da kızarıklıklar-muhtemelen çatlaklar oluştu...

bunu gidermek için ne önerirsiniz bizim kullandığımız kremleri, vazelin vb gibi kullanabilir miyiz...
saygılar...

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2011 Saat 10:07
Hava değişimi ile çatlaklar (en azından herkezde) oluşmaz. Aşırı silme ile tahriş olmuş olabilir, "Ultralan" pomat günde 2 defa sürün.

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2011 Saat 22:50
bizdede benzer sorun var... oğlumun dudakları sanırım hava değişiminden çatlak...geçen kışda aynıydı.yazın düzelmişti yine başladı.bu dudaklara sürülen dudak nemlendiricilerinde mi kullansak ne yapsakta dudakları böyle çatlamasın kanamasın....

Mesaj Tarihi: 05 Eki 2011 Saat 09:56
Havadan ziyade, güneş, soğuk ve aşılı dudak yalama sebep olur. Chp-Stick lerden ( veya benzerlerini)  kullanabilirsiniz.

Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2011 Saat 14:21
teşekkürler hocam, kendi kullandığımız kremlerden kullanmayalım yani değil mi.....

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2011 Saat 09:28
Herkezin kendine mahsus ayrı kremi olursa daha "hijyenik" olur.

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2011 Saat 13:58
hocam siz birde pişik için kullandığımız kremdende dudağına sürebilirsiniz demiştiniz ben onu denedim gece yatmadan yani artık yeme içmenin son bulduğunda sud... diye bir pişik kremimiz var ondan sürdüm 3 günde iyileşme sağladım bir paket dudak nemlendiricisi kullanmıştım bu kadar etkili değildi
harika tavsiyeleriniz için teşekkürler
iyiki varsınızSmile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat