Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sizce? (grip)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31762
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 02:04

Konu: sizce? (grip)
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: sizce? (grip)
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2011 Saat 22:57
hocam merhaba,
23,5 aylık oğlum var.10 gün kadar önce grip oldu.iki gün ateş,burun akıntısı,hapşuruk,geniz akıntısı,burun tıkalı geceleri uyumakta zorlanıyor...ateşimiz geçti ama diğerleri hala var.
dün çocuk doktoruna götürdüm.sırf burnunu açmak için bir şeyler sormak istedim gece rahat uyusun diye başka bir şikayetimiz yok.
dr muayene etti boğazı iltihablanmış antibiyotik lazım dedi.bir türlü içime sinmedi ilaçları hala veremedim inanın.
ilaçlar:amoklavin,aferin,mucolator(hele bu sonuncusunu okudum resmen bronşit ilacı.bunu vermek istemiyorum)
hocam ne yapmalıyım SİZCE TEŞHİS DOĞRU MU?
teşekkürler...

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2011 Saat 09:44
Maalesef, günümüzün modası bu. 1980 li yıllarda da gelene-gidene "Lincocin" iğne yaparlardı. Kafa yapıları hiç değişmedi ve " Grip" gibi viral hastalıkları hala öğrenemediler. Siz benim anlattıklarımı uygulayın. Hele bu durumda Aferin vermeniz, hadiseyi göğüsüne indireceği için, kullandığınız taktirde bir daha doktordan çıkamazsınız. Ayrıca Aferin'in 160mg. parasetamol (Calpol ve Paranox daki aktif madde) ihtiva ettiğinide bilmeniz gerekli.

Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2011 Saat 11:50
hocam peki biz kime güveneceğiz?inanın çocuğumu dr a götürmeye korkuyorum.yanlış veya gereksiz ilaç kullanıp bebeğime zarar veririm diye.çok teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun...

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat